Regisztráció Blogot indítok
Adatok
oh-my-god-ilyen-nincs

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A képeket Somogyországból kaptuk. A fotókon egy-egy kistelepülés bezárt postahivatala látható. Az elmúlt években országszerte összesen 502 településen zárták be a postát.IharosPogányszentpéterPorrogSzenta..
Gyurcsány a hibás Postapalota 2008.09.09 16:02:00
Anikó küldte nekünk a fotót.A kép a budapesti postapalotáról készült. Az állami cég az ingatlant eladta. Az osztrák Die Presse című napilap is foglakozott az eladás körülményeivel. Bővebb információ itt olvasható. ..
A képeket és a kommentárokat Jász-Nagykun-Szolnok megyéből kaptuk.A 31-es főút állapota ilyen végig a Jászságban......de a mellékutak állapota még rosszabb.A jásziványi iskola és óvoda  felújított épülete.A jásziványi iskola és óvoda 2007-ben bezárt.A jásziványi…..
Katalintól kaptuk a levelet és a képet.Tisztelt gyurcsányahibás blogolók!   Bizonyára mindenkinek megvan a maga tragédiája, mely esetenként többeket is érint, mint ahogy az intézmények bezárásáról készült képeket is döbbenten nézegettem.Vannak sokkal egyénibb…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...