Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AdrianMole

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Futóblog frissítés 2009.05.22 10:11:00
Még 28 nap és elkezdődik a nyár legnagyobb futófesztiválja a Balaton körül. 23 ország mintegy 1000 indulója (egyéni, staféta és váltó) vág neki a balatoni karikának, megküzdve a júniusi hőséggel és a 212 km-es távval.A Futóblog szerzők már készülnek a melegre, Winklair…..
AdrianMole 2009.05.27 19:03:18
@DaMartian: Kedves DM! Én is a Sportband felől szeretnék érdeklődni. Nekem is foltos lett a kijelzője, pedig nem törtem-zúztam vele. Ma bementem a Váci utcai boltba, ahol azt mondták, hogy blokk nélkül nem fogják kicserélni. Tudom, hogy kell a blokk, de egyrészt ajándék Sportbandnek nem szoktam elkérni a blokkját, másrészt azt gondoltam, hogy egy Nike presztizsű cég szó nélkül kicseréli a konstrukció hibás termékét. Mit tudsz javasolni, mit tegyek ilyenkor? Köszi előre is. :)
Futóblog Erőszak a szigeten 2009.03.19 12:10:00
Még régebben történ, valamikor január utolsó hetében. Szerda volt, talán a hét legpocsékabb napja, már ami az időjárást illeti. Szél, eső, sötét, hűvös, ezek külön-külön is nehezítik a (futó)ember sorsát. Ráadásul közülük több tényező már sokadik hónapja…..
A Népszigetet választottam, fellépcsőztem a kishídra, a tetején néhány futónak látszó illető végzett nagyon óvatos nyújtó mozdulatokat, bár akár horgászok beszélgetése is lehetett. Az éji félhomályban viszont tisztán látszott, hogy a híd túloldalán valaki rendesen…..
Futóblog Bor, futás, culinaris 2009.02.05 23:18:00
Az elmúlt 2 hétben kicsit hanyagoltam a futást. No nem a hétvégi erdős kirándulásokat, hanem inkább a hétköznapi munka utáni szabadidős, ám előírás szerinti rohanásokat. Ennek egy alapvető oka van. Meglehetősen kötött izomzatú vagyok, amit ráadásképp bazi pocsék…..
Futóblog Kutyafóbia (első rész) 2009.01.30 18:08:00
Félni a kutyáktól teljesen normális. Ott van például a négy szemfog, kifejezetten élő hús marcangolására. A kutya ragadozó, a menekülő préda látványa pedig épp a ragadozó ösztönt válthatja ki belőle. Hogy mi, a futó lehetünk a préda, szörnyű pech. A kóbor kutya…..
A Futóblog póló rendelések felülmúlták a várakozásainkat, eddig a pillanatig több, mint 100 darabot kell gyártatnunk. A rendelések első nagyobb adagja már a gyártó cégnél van, viszont az egyedi nyakfeliratok, valamint a mennyiség miatt már nem fogjuk tudni leszállítani a Váci…..
Gál Andit régóta ismerem, nemcsak futólag. Többször futottunk már együtt, csapatban a szigeten vagy akár a környező erdőkben, így nem volt nehéz felkérnem egy beszélgetésre. Ugyanolyan életet él, mint bárki más: dolgozik, barátokkal találkozik, kókuszgolyókat készít,…..
Szó szót követett: a közösségi hovatartozás első manifesztuma lehet egy személyre szabott Futóblog póló. Hölgyeim és uraim, sporttársak! Elkészültek azok a póló dizájnok, amikből ki kéne választanunk, melyik legyen a végleges Futóblog póló. Három design és a háta:…..
AdrianMole 2008.11.17 12:53:05
Az utobbi hétvégéken a barátaim egy része szabályosan visszautasította futásra való invitálomásomat: "Bocs, de Őszi Spartacuskupára megyünk, nem megyünk veled a ... keress új barátokat." -- Mi van?Kezdett érdekelni mi az, ami miatt partszélre kerülök. A héten…..
Kapucnis felső, sapka, szemerkélő eső, máris kész a háztáji Rocky Balboa. Nektek is mindig jobb oldalra sodródik a kapucni? Megőrülök ettől a jelenségtől!..
Futóblog Pegasus vs. Air Jordan 2008.10.01 01:33:00
Kiöregedett agglomerációs kosárlabdázóként (próbálom szokni a dolgot, nem megy: nyugdíjas kosaras vagyok, a rohadt életbe, mennyire szomorú; most már biztosnak tűnik, hogy nem közelítem Michael Jordant, túl a csúcson, bár az utóbbi évekig komolyan gondoltam, hogy ha egy kicsit…..
Gyün a tél, ami futócucc nélkül nagyon nem jó. Lehet futni Rocky-jellegű mackókban, de akkor borzalmas érzés lesz, amikor izzadtan átfúj rajtunk a hideg szél. A technóruhák felhalmozása jó megoldás, bár itt tényleg véget ér a tévképzet, hogy a futás egy olcsó sport. Nem: a…..
Futóblog Nike women 2008.09.16 10:55:00
Kicsit nehéz elkerülni reklámügyben az olvasói pörölykalapácsot egy szponzorált blogon, mi viszont mégis megpróbáljuk a lehetetlent, és írunk a Nike Women kampányáról egyféle reklámkritikai megközelítésben (hello addict blog!). Történt ugyanis, hogy a napi feedolvasásom…..
Az írásos összefoglalónk holnap érkezik, ez most csak egy bemelegítő hangulatvideó az eseményről. Kicsit tempós volt, egyik nap oda, másik nap vissza, de nem panaszkodom. Jól éreztük magunkat, remek buli egy ilyen futás...
Ági valamit meghekkelt a kihívásban, úgyhogy annak lőttek. Persze amikor a San Diegóba indulás előtt futni indultam, ezt még nem tudtam, úgyhogy nem akartam a véletlenre bízni, hogy az Ági hirtelen felindulásból végigfut a falon, és benevez engem a félmaratonra, és akkor 20…..