Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BumbleBee

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly ilyenkor egy nagyon jó kis retró képsorozat jelent meg a Játékok a Polcról blogon, ahol az igen termékeny kontentgyártó bloggazda sok-sok régi családi fotót mutatott be, melyeken látványosan örült az ajándékba kapott G.I. Joe figuráinak. A posztnak óriási sikere lett: nemcsak a régi játékok…..
Tegnap voltam Timinél látogatóba a korházban munka után de akkor még nem volt semmi extra. Este 22:30-kor hívott, hogy lassan indljak mert már a szülőszobán van. Kértünk epidurális érzéstelenítést, de nem igazán hatott ezért Timinek elég nagy fájdalmai voltak. Végülis…..
Az élet újabb mókás aspektusát fedezte fel Don az Erste ÁSZF-jében, amikor meg akarta szüntetni számláját. Azt ugyanis nem lehet. Legalábbis 40 napig, amíg "átfut a rendszeren", bármit is jelentsen ez: Régóta szorgosan olvasom blogod, és eddig nyugodt voltam, hogy velem…..
BumbleBee 2008.10.01 12:34:51
Velem is megcsinalta ezt az Ödön bank, csak akkor meg nem Ödön bank volt. Velem elpre kifizettettek meg 3-400 forintot, hogy biztos ami fix, persze a kartyat elkertek, nehogy hasznaljam. Jelzem akkor meg sehol nem vol taz internetbankolas, hogy esetleg mashogy is hasznalni tudtam volna a szamlat.

A masik - a mostani bankomhoz kapcsolódó- eset, hogy avolt a BB-nél aruhitelem. Mivel lakast veszek, ezert a hitelt nyujto bankom bekerte az utobbi 3 honap kivonatait, amin ugye meg szerepelt az esedekes torlesztes. Gyorsan kifizettem a meg hatralevo aruhitel maradvanyt, es kertem oket, hogy adjanak nekem errol egy nullas igazolast. Mire kozoltek velem, hogy masnapra esetleg tudnak ilyet adni. Ez volt csutortok reggel fel 9-kor. Masnap delelott bementem, munkaidoben, majd 45 perc alldogalas utan fel kellett adjam, mennem kellett vissza a meloba. Hetfon du. ujra bementem, addigra mar kifundaltam, hogy akkor a befizetesi bizonylatrol keszult fenymasolatot irjak ala, belyegezzek le, hogy az egyezik az eredetivel es igy legalabb idoben benyujthattam volna a lakashitelugyintezesemhez. Na nem..az nem mukodik, mert a helyi fiokban nincs alairasra jogosult ember. Holott csak tanusitani kellett volna, hogy az a befiz.szelveny masolata az eredetinek. Hetfon ujra megkertek az igazolast a kozponti operacios osztalyrol, ahonnan azt masnpa reggelre sikerult lefaxolni, es majd egeszen pentekig meg is erkezett az eredeti, postan. Igy nagyjabol 1,5 het kellett ahhoz, hogy a befizetesrol az igazolas megerkezzen hozzam, jah es plusz 2 nap mir ebe tudtam nyujtani a hiteligenylesemhez.

Ennyit a felelmetes temporol, es a magyar posta elkepeszto sebessegerol. Emlekszem a 90-es evekben, amikor nem volt meg ez a nagy email korszak, reggel feladtam a levelet, masnap delelott meg is erkezett az orszag masik vegebe, ma ezert priority-t kell kerjunk. Nem baj...alakulunk mint a pupos gyerek a pres alatt.

Ezek utan az Odon bankon mar meg sem lepodtem.
Reggeli ébresztő pofonnak álljon itt SA története, akinek az adóhivatal elengedte az illetéket, de hanyagok voltak és nem vezették át a rendszerükbe. A logikus reakció erre az ügyfél bokáztatása és újabb hibák egymásra halmozása volt. A csúcsponton az elengedett tartozás…..
BumbleBee 2008.08.28 07:38:24
Ma véget ért a XXIX. Nyári Olimpia Pekingben....ez is lehetne a kezdés, ha nagyon hivatalosra akarnám venni a figurát, de lenne annak értelme? HIszen ez a blog elvileg rólam szól. Hát akkor néhány szót a mai napról, ami azért kapcsolódik az Olimpiához, és főleg annak az utolsó…..