Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MÖLL

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ugyanezzel a címmel január végén már írtam egy bejegyzést, azt állítván, hogy „a Jobbik egyéni mandátumszerzéséhez vagy az kellene, hogy az első fordulóban ötven százalék feletti eredményt érjenek el jelöltjei, vagy az, hogy a második fordulóban képesek legyenek a…..
MÖLL 2010.04.14 01:39:59
@gauche caviar: Ezt a blogot "anyázásfüggetlen", politológia szempontból szeretem olvasgatni, és nagyon jó kommentek is vannak itt, a Te hozzászólásod mellett nem lehet elmenni azonban szó nélkül.

Javaslom, hogy nézz szét vidéken, esetleg pont "Gumikalapács Oszinak" a körzetében, esetleg költözz oda pár hétre (nemtom hogyan old meg, de biztosan szeretnél elfogulatlan képet kapni a helyzetről), és azután nyilatkozz az tapasztalataidról.
(Egyébként nem tudom, hogy mi is volt a pontos célja Oszkár markáns kijelentéseinek, hiszen a politikában sok csúnya dolog van a háttérben, de...) ...Valakit (szemellenzős módon), cinikusan gyűlölködőnek, meg antiszemitának nevezni azért, mert szeretne megoldani egynéhány problémát, és ennek érdekében ezeket a problémákat a nevén nevezi, az nagy butaság.
Szerintem a gyűlölködés tehát az amit Te művelsz. Tény, hogy, ezeken a helyeken nyomor van, és ott borzasztó dolgok zajlanak (antiszemitának és cigánygyűlölőnek nem nevezhető Moldova György is leírta), valamint az is tény hogy valaki (nem hazánk fia...khm) kijelentett olyat, hogy felvásárolja többek között Magyarországot is.
Remélem nem vetted ezt sem gyűlölködésnek, és picit elgondolkozol Te is.