Regisztráció Blogot indítok
Adatok
geciMano

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még múlt héten kaptam sghctomától pár érdekességet a magyar netről. Megpróbáltam felvenni a kapcsolatot az Aliencomputers-szel is, sajnos sikertelenül... ... egy eleg ismert szamitogepbolt, toluk az ember azert minimum azt elvarna, hogy ne plaintext-ben legyenek tarolva a jelszavak...…..
A backdoor üzenetek robbanásszerű fejlődésének köszönhetően már nem csak a kirakatokban, hanem lépcsőházban, parkolóban vagy akár Hűvösvölgyben az erőben is találkozhatunk váratlan üzenetekkel. Olcsó árak, szép környezet, mi kell még?  * * * A mellékelt képet a…..
BuheraBlog Vihar a biliben? 2008.04.29 22:45:05
Tegnapelőtt pár órán át elérhetetlen volt az Index, a Blog.hu, valamint a FreeWeb. Az első két oldal kiesése nem ért meglepetésként: a Blog.hu már rég óta hírdeti, hogy erőforráshiánnyal küzdenek, gondoltam éppen az új vasat szerelik. Aztán hallom innen meg onnan, hogy a…..
Webszemét Itt a web 3.0 vazze!!! 2008.02.22 14:27:20
Valahol, egy messzi-messzi galaxisban, egy magányos harcos leszámolt az elavult technológiával, és milliónyi kérdőjel helyére tett egyetlen mozdulattal pontot. Az ember, aki döntött, jedi lett, és elhozta nekünk a világosságot, igen, polgártársak, megszületett a 3.0-ás webes…..
geciMano 2008.02.22 21:20:36
elképesztő ...

holmit.com/celjaink.html

és akkor az oldal egyik vívmányát ide is kopizom:

"Szavazni!

E-mailben lehet, ahol tüntesse fel a kategóriát, a nevezett személy vezeték és keresztnevét valamint azt, hogy hol dolgozik!"

agyfaszt kapok rögvest.
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
Nos, a korábbi coolspace-es poszt mondhatni csak figyelemelterelés volt, hogy amíg mi nyomozunk, addig a szemtelen* spammerek gyanútlanul örüljenek a magyar blogok teleszemetelése révén elért eredményeiknek. Node, elérkezett a bosszú ideje, íme az utóbbi idők most wanted magyar…..
geciMano 2007.12.18 21:42:13
Coolspace-nél dübörög a válságkezelés, új közlemény van kint:


A Coolspace.hu portál elhatárolódik az Index.hu Zrt. által üzemeltetett Subba blog (
subba.blog.hu) 2007. december 18-án megjelent cikkének tartalmától, amelyben egy sor valótlansággal vádolták meg a portál alkotóit és más személyeket.

Tájékoztatjuk a nyilvánosságot arról is, hogy a Coolspace.hu portál alkotói a cikk megjelenése után elektronikus levélben kérték meg a Subba blog készítőit, hogy a személyes adatokat (pl. mobiltelefonszámokat) a nyilvános felületről távolítsák el a Subba blog alkotói azonban a cikk megjelenése után órákkal sem távolították el az adatokat, ez pedig a hatályos törvényekkel ellentétes cselekedet.

Továbbá tájékoztatunk arról is, hogy a Coolspace.hu portál semmilyen kapcsolatban nem áll az AT Your Service irodával, minden ezzel ellentétes feltételezést visszautasítunk.

A kialakult helyzetben elvárjuk a Subba blog bocsánatkérését.

Coolspace.hu

2007. december 18.
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
A Subba már korábban is kiállt az érdekes ízlésű szexuális kisebbségek mellett, mivel őszintén hisszük, hogy a sok és különböző dugás nem csak az egyén, hanem a Nemzet javára is válik. Ezért is ajánljuk jó szívvel most szombatra a "hatalmas és a maga nemében teljesen…..
Subba A hét képe - Okkerboy 2007.01.08 11:24:00
Ha valaki ezt a dolgot elmagyarázná, nagyon hálásak lennénk. Nem csak a narancssárga fiút, hanem úgy az egészet.(Forrás: Partyphoto.hu)..