Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mindenki felelős

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
József küldte a fotókat és a hozzájuk tartozó képaláírásokat.Pár éve még gyermekzsivaj töltötte be a most üres tantermeket a sajátos nevelési igényű gyermekekkel foglalkozó bátonyterenyei iskolában.Már a nyugdíja(so)kra sincs pénz. Ezért kellett bezárni a bátonyterenyei…..
A képet Mátraszőlősről kaptuk.Nagy lehet a baj ha már ott is bezárják az általános iskolát, ahol a körzet MSZP-s országgyűlési képviselője, Juhász Gábor lakik...
Mindenki felelős 2008.08.24 17:48:28
Nevetséges, amit a mai politikában tapasztal az ember. Esküszöm, visszasírom a szocializmust.

Lássuk. Ez az "oldal" azért van, mert a jobboldal egyszerűen nem tudja leváltani GYF-et. Orbán tavaly és azelőtt legalább 4x próbálkozott vele, de csak ugatni tud, harapni már nem. 72 órás ultimátumot adott a kormánynak, majd nem történt semmi. Kordont bontott és megígérte, hogy ha visszateszik, visszajönnek - de nem ment.

Egykoron Fidesz-szavazó voltam - 98-ban szavaztam rájuk - mert szimpatikusak voltak az érveik és úgy véltem, hogy OV képes lenne az országot előrébb juttatni. Aztán a kormányzásuk alatt majdnem éhen döglöttem, így váltottam - de mivel nem vagyok baloldali, így inkább nem szavaztam senkire.

Mindkét oldalnak meg van a maga keresztje. OV a szőlő-bánya-Happy End-beléptetőrendszerek-Nemzeti Színház gödör miatt vált ellenszenvessé, GYF pedig már a Nem kell félni, nem fog fájni -mondatával kicsapta a biztosítékomat.

De azt meg kellene érteni, hogy nem egyetlen személy a felelős mindezért, hanem az egész politika!! Orbán is elmondta, hogy ugyanilyen lépéseket tervez, szóval lehetne akár egy Ezért Orbán lesz a felelős site is.

A baloldal pedig töketlen, egyszerűen képtelen meggyőzően lereagálni az olyan eseményeket, mint a gyöngyösi. Megjegyzem, ezzel a lépéssel Gyöngyösön a Fidesz végérvényesen elvesztette minden hatalmát. Tudom, itt lakom.

Végül pedig megjegyezném, hogy a képen látható iskola NEM ZÁRT BE! És épp ezért van az, hogy számtalan jobboldali ismerősöm is elzárkózik a Fidesztől. Ugyanúgy hazudnak, mint a másik. Egyik kutya, a másik eb.