Regisztráció Blogot indítok
Adatok
big_mike

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Heßliche Zeiten - ezzel a mottóval toboroz antifákat az augusztus 15-i budapesti náciparédára a bécsi Aua! csoport. Magyar részről az NS Front szervezi a Hess-megemlékezést, ami olyan nagyszerű csoportosulásokat tömörít, mint amilyen a Blood & Honour Hungaria (ezek nincsenek…..
Belsőség Bazeg reloaded 2009.07.22 16:00:00
Talán emlékeznek még, tavaly karácsony előtt adtam el Bazeg névre keresztelt állólámpás Mercedesemet, amely két éven át rendszeres szereplője volt a Belsőségnek.Aki látta élőben, abban garantáltan mély nyomot hagyott a teljes egészében folytonossági hiányokból és…..
Szégyellheti magát mindenki, aki a Penny Market féle vasárnapi sajtbalhéban részt vett!Nem akarom a Penny Market felelősségét elbagatellizálni, mert azért az ő olcsójános marketingstratégiájuk váltotta ki az emberekből ismételten a vadállatot, de azért nem lenne fair már megint…..
rea meneh Ki tehet a Jobbikról? 2009.06.09 01:00:00
 „Úristen, de ciki!”, „nem tudom elhinni”, „szégyen magyarnak lenni!”. Ilyesmiket küldözgetnek egymásnak a fészbukon meg sms-ben meg mindenfelé azok, akik most meglepődtek.Pedig sok csodálkoznivaló nincs. Ha a kormánypártnak és főleg külső…..
Kedves Kettős Mérce blog olvasók! Remélem nem fogtok megharagudni, hogy az alábbi posztot utólag anonymizáltam. A forrás közzététele szükséges volt ahhoz, hogy a levél hitelességét bizonyítani tudjuk, ezen túl azonban nem bír különösebb információ értékkel, ugyanis nagy…..
(Új írásunk a témában: Hogyan képezzünk jó orvosokat és hogyan tartsuk itthon őket? )Hogyan nyírjuk ki a magyar egészségügyet? Hát úgy, hogy üldözzük el a fiatal orvosokat! Nem szokásunk sajtóközleményeket kiposztolni, ám most az egyszer kivételt teszünk, mert egy…..
1. Mert segget mosok szarás után.2. Mert voltam már külföldön.3. Mert tudok írni-olvasni.4. Beszélek idegen nyelveket.5. Késsel és villával eszem.6. A nyálamat nem kifelé, hanem a nyelőcsövön át vezetem el.7. Nem szoktam megenni az orrváladékomat.8. Két lábon, felegyenesedve…..
 "Hülyeséggel szemben hülyeséget kell felvonultatni" - tanította mentorom, idézve édesapját. Hogy a kedélyeket megnyugtassam, kiegészítem a címben feltett kérdést: ...egyetlen napra. (Ahogy a Sárdobáló blog szerzője viszont nem lesz.)Miért e…..
A háború igazi okai   A koalíciós politika bűnei: (itt az 1906 ápr. 4.-én alakult Nemzeti Koalícióspárt kormányának intézkedéseiről van szó). A koalíció, hogy az ország népe előtt — közjogi ellenzéki programja dacára — Ausztriával szemben tanúsított…..
big_mike 2009.05.31 18:06:17
@pandacsökiboborján: az MSZP -t mi pénzeljük te n00b, a centrum KFT meg az összes pénz az intrum justitiábol, az állami épitkezések és projectek nagy részen le kell adni a sápot, megy a gyurcsány féle alapitványhoz...

@Lynx: Te vagy a barom, hiszen az INTELLIGENCIA definicioja az alkalmazkodó készség egy szitációhoz :D amire te gondolsz az a tanulás, hüpp hüpp :) ha elverik a szádat akkor te odamész nagyobb puska nélkül? gondolom nem, de ha igen akkor hivjál fel és meglátjuk xD látom te hibáztatni akarsz valakit ahelyett hogy a tényekkel foglalkoznál, sokkal egyszerübb, de fel kell nöni egyszer... sajnos az ilyen gyépésből sok van, dehát ez 50 év kontraszelekcio eredménye :) Mit kéne csinalni ? nem zülleszteni az országot hanem forradalmat... gyáva népnek nincs hazája és konkrétan ez valosul most meg, hiszen több százezer ember lakása került veszélybe az elmult 1 évben. persze bármilyen konstruktiv rendszerkritikáért 2-8 év börtön jár...
A CSI viszonylag hamar, a második évadban kitermelte magából az első gyermeket, a Miamiba helyezett spinoffot, ami szépen lassan felnőtt az anyuka mellé, sőt, nemzetközi szinten túl is lépett rajta: 2007-ben ez volt a világ legnézettebb sorozata, ha hinni lehet a statisztikáknak. Az…..
A péntek reggeli Mokkában Demcsák "teljesen megdöbbentem" Zsuzsa, a gyermekeit csak  Tommy Hilfiger-pelenkában flangáló milliomoscsemeték közé eresztő egykori kormányszóvivő-jelölt és a kissé unott arccal üldögélő Azurák Csaba vendége Réz András volt annak…..
Az álláskereső nők nincsenek könnyű helyzetben, pláne akkor, ha kiskorú gyermeket nevelnek. Számtalan posztot lehetne írni a nők hátrányos helyzetéről a munkakeresés és a munka terén. De én csak a saját példámat szeretném elmesélni, mert felháborítónak tartom, hogy a…..
Modorosblog A budai Hegylakó 2009.05.20 12:45:00
Már több posztban előjött az a számunkra alapvető nyelvhasználati probléma, miszerint a "pesti" nem egyenlő a "budapesti"-vel. Most anélkül, hogy ismét állást foglalnék (megtettem már elégszer), inkább ismerkedjünk meg a budaiak klasszikus, de kevésbé ismert…..
(fotó: HamPage)   Magányos autósok, reszkessetek! Az elmúlt húsz év legradikálisabb közlekedési változása vár mindenkire nyáron Budapesten. Valami csodaszerből szippanthattak ezúttal a főpolgármesteri hivatalban, ugyanis HELYES irányban kezdtek el gondolkodni a fővárosi…..
 Miközben idehaza a BIT FIB-ISZ FIB Societas teljesítményén és képességein szánakozunk, vagy éppen mosolygunk, észre sem vesszük, ahogy a szomszédban elrobog mellettünk a Progresszió. Romániában a Szociáldemokrata Párt (PSD) ifjúsági szervezetének (TSD) nándorhegyi (Oţelu…..
Csucsu - REFLUX Achtung, néger! 2007.06.02 18:00:00
Hogy jön ahhoz egy néger? Fakad ki bizonyára sokakból, mikor Didier Drogba kapura lő Oliver Kahnnak, ha Thomas Sowunmi Adidas cipőt húz, vagy mikor egy szexfilmben a néger úgy megszúrja a fehér lányt, mint egykor még ükapja kezét a déli gyapot...
TÜNDÉRGYÁR pirate bay 2009.04.17 22:34:00
Szevasztok!Elnézést, én most nem mennék bele a kommentháborúba, mert elmenne vele a fél napom, viszont holnap írok egy posztot, amiben igyekszem válaszolni mindenkinkek.Üdv:BoholyA Pirate Bay elvesztette az évtized perét, olvasom a zindexen. A svéd bíróság kimondta végre, hogy a…..
Következzen kgl története, aki 18 hónapon keresztül próbált állást találni magának sikertelenül, a végén már kenyérre sem volt pénze. Számítógép programozó/rendszergazda voltam több mint 25 évig, 6 nyelven profin programoztam, további 4 nyelven is eléggé jól, de abban…..
Csak tök gáz, hogy a normális lányok, akik hűségesek és mindig azon vannak, hogy tökéletes legyen minden, azok ba*nak rá a legjobban! A kép innen Sziasztok, Sorstársak!=) Hmâ026 először is kezdeném azzal, hogy egy elég friss szakítás után ráakadtam a blogról készült…..
big_mike 2009.04.10 13:10:00
autózz! Kamuzott a kereskedő 2009.04.10 11:31:00
Mikor az ember autó vásárlásra szánja el magát a lehető legjobb megoldást keresi és persze a pénztárcájához mérten a legolcsóbbat. Az is fontos, hogy megfeleljen az igényeknek és praktikus legyen. Csaba igazi szerelmese a Volkswagennek és majdnem meg is találta a tökéletes…..
A netes társkeresők lényege az alkalmi kúrás, semmi más. Ne ott keressétek az álom pasit, könyörgöm. Sziasztok! Szeretnék megosztani veletek egy teljesen friss történetet, vagy nevezzük szakításnak. 3hete nagyon unatkoztam és regisztráltam egy társkereső, beszélgetős,…..
Két héttel ezelőtt írtam róla, hogy csatlakozunk az Ada Lovelace Nap-hoz, és március 24-ét mi is a nők és az IT témakörnek szenteljük. A téma azért is érdekes, mert köztudott, hogy az IT-szektorban arányaiban nagyon kevés nő dolgozik. Egy viszonylag hosszú kérdéssorozatot…..
Kopasz szuzukis története is megér egy misét. kit kell legéppuskázni? Az 50 feletti "semmirekellőket", vagy a 20-as évei közepén járó utód (de)generációt?A 25-35 éves, fasisztoid, magukat kurvajólképzettek miatt eléggé sokat szop az az 50-es, "tetűlusta"…..
Jó rég nem szekáltuk a rendőreinket, idő közben persze jött pár levél, köztük Tamásé is, aki tanúja volt, amikor a rendőrök megálltak vészvillogóval ügyeket intézni, egyikük számlát fizetett be, egy másik pedig - mint azt lenti levele után kérdésemre elárulta - pénzt…..
big_mike 2009.03.18 16:06:16
@Cactus71: Ne röhögtess! ezt te komolyan elhiszed? amikor egy üvgyvéd bartnömmel laktam, kipróbáltam, és valóban dev/null.
a főbünösök, a magasabb rangu rendörök biráskodnak az átlagrendörőn. Pont a magasabb rangú rendörök a leginkább veszélyes bűnözők a redörségen. Probáltam Brüsszelhez fordulni jogorvoslatért, de amig ki nem meritek minden itthoni lehetöséget, nem fordulhatok hivatalosan oda. így szól a törvény :D :)
a magyar rendörség nem igazi rendörség, hisz katonai szervezet. (lásd Doszpot véleményét videón, aki egyetért, valóban ez itt a 1. számú baj) Ez a városunkban tartózkodó fegyveres katonai szervezet a cinkostársaival együtt (politikusok, NBH) együtt diszponálnak az összes lőfegyver és biztonsági infrastruktúra felett, hogy a despotikus hatalom megörzése ne lehessen probléma. Nem lehetsz sikeres politikus, hogy a rendörséget megtisztítsd, csak ha egy követ fújsz velük, különben még zsenge politikus korodban hiteltelenítenek... a kör bezárult :D
... az egyetlen megoldás a jól szervezett és szigoruan kontrollált, preciziós eröszak a rendörség és egyéb komcsi maradványintézmények ilyen korrupt tagjai ellen, akik ellehetlenítik a tenni akaró és tisztességes rendőröket (állomány 2%-a)
plan B: kinyitunk egy sört és próbálunk felejteni :)
katatones Magyar hangok... 2009.01.08 19:55:00
Nem tudom Ti hogy vagytok vele Kedves Olvasóim, de én ha leheveredek filmet nézni azt elejétől a végéig teszem. Főcímtől a stáblistáig. Hozzátartozik. A főcím ráhangol a stáblista pedig "levezet". A kettő közül én különösen vonzódom a főcímhez, azon belül is…..