Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nnpeter

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Tegnap este Zugligeten sétálgattunk - a belvárost már igyekszünk elkerülni -, de sorsunkat nem kerülhettük el, megint Morvai Krisztinába botlottunk. És Lelky Lolába, aki hozzánk hasonlóan buzgón kamerázott, így közösen örökítettük meg az utókor számára a Bajnai Gordon…..
Ma reggel még nagyot legyintettünk Morvai Krisztina azon kijelentésén, melyben Bajnai Gordont „gyilkos csirkefogó”-nak nevezte a Jobbik képviselőnője. De akkor még nem tudtuk a szörnyű igazságot. Kedd este azonban egy olyan súlyos mértékben leleplező fotót juttattak el a…..
nnpeter 2009.04.01 13:19:44
 Hétfő este megint a Kossuth tér felé sétáltunk, s mit ad Isten, megint Morvai Krisztinába ütköztünk, aki, úgy tűnik, már nagyon szeretne elhúzni innen Brüsszelbe. Amíg a mindenféle furcsa zászlók között jártunk-keltünk, a Honleány kétszáz rajongójával együtt végig…..
 Hétfő hajnalban felszállt a fehér füst a Gizella utcából. Pontosabban nem füst volt az, hanem pára, a frissen gőzölgő szar párája, de hát nekünk ez jutott. S már egész megszoktuk. Igazi déjà vu élményben lehetett részünk: már nem is tudjuk, hányadszor fordult elő az…..
Mandiner blog Vállalom! 2009.03.24 10:31:00
 Az írástudó kötelessége, hogy ha van valami, amivel hozzá tud járulni hazája felemelkedéséhez, akkor vállalják - mondta Bokros Lajos. Szívszorító és hiteles szavak egy olyan ember szájából, aki szerintem már bebizonyította, hogy hozzá tud járulni a hazája…..
nnpeter 2009.03.24 18:42:05
@Republikánus Péter:
Még jó, mivel kormányfő helyett végrehajtó hóhér kerestetik aki Gyurcsány felhatalmazásával kivégzi majd Magyarországot..
nnpeter 2009.03.24 19:17:42
@Republikánus Péter:
Gyurcsány csak megbénította, legyengítette, sós kútba tette, kivette és az áldozati oltárra kötözte az országot. Innentől nem vállalja tovább humánus okokból..
nnpeter 2009.03.25 23:10:28
@lelkylola:
Ne is vállald mert nem lesz rendőrséged:

Fiamék ma a rendőrségen jártak "gyárlátogatáson" nyolcadikos osztályukkal ahol volt drogprevenció, körbevezették őket, megmutatták a fegyvereket a protektort a plexipajzsot a rendőrautót a fogdát stb.. Este többek közt ezt a remek kis történetet mesélte még:

"Ábel megkérdezte, hogy tudnak-e viperát mutatni.
Azt mondta a vezető, hogy nem, de amúgy minden rendőrnél van, csak nem szabad használni.
Megkérdezte, hogy akkor meg miért használták?
Erre az volt a válasz, hogy akkor még nem volt ilyen szabály.
Erre én meg megkérdeztem, hogy akkor miért tagadták le?
Erre nem válaszolt, csak elment.."

Gondoltátok volna, hogy két általános iskolás manapság feloszlathat egy rendőrt?
 Egyre mosolyogtatóbb a Gyurcsány-Gréczy-Debreczeni Trojka érvelése. Először is, a Fidesz nem tud kormányozni: ezt onnan is lehet tudni, hogy nincs programjuk. Ezzel szemben a szoci kartell hatványozottan képes eme nemes feladatra, hiszen több programja is van (heti kettő, minimum).…..
 A szombati kongresszus után három lehetséges forgatóköny körvonalai bontakoztak ki a jövőről. Gyurcsány Ferenc lemond, konstruktív bizalmatlansági indítványt nyújt be ellene 77 parlamenti képviselő, vagy bizalmi szavazást kér kormánya ellen. De jogilag mi is történt…..
Gyurcsány Ferenc lemondana a miniszterelnökségről. Ehhez a következő két hétben az Országgyűlésnek új miniszterelnököt kell találni. Mit jelent ez? Új MSZP-SZDSZ koalíciót? MSZP-MDF kormányt? Esetleg MSZP-MDF-SZDSZ? És ki lehet az új kormányfő? Az biztos, hogy izgalmas…..
Tudósítás a vidéki Magyarországról A Reakció száguldó riportereként megállás nélkül igyekeztem első kézből begyűjteni a köz véleményét Gyurcsány Ferenc lemondásáról. Egy Budapesttől különböző városban tettem ezt meg. Sajnos elég felemás tapasztalatokkal.…..
A tegnapi MSZP-kongresszus után hazafelé tartva Spanyol' kollegával a Hősök terén nagy tömegre lettünk figyelmesek. Mint kiderült, a Magyarok Szövetsége tartotta itt zászlóbontó nagygyűlését. A mintegy kétezer résztvevő vidáman énekelt, táncolt, ostort csattogtatott, elvetette…..
A kínai-spanyol tengely a történelem ütőerét filmezte, ahogy zilálva dobog a Syma csarnok egy szegletében egy nagy vörös lepel előtt. Alább azok a nagy pillanatok, ínyenceknek bónusz trekkel! Gyurcsány feat. Eperjes! ..
Kettős Mérce Ez is egy válasz... 2009.03.18 19:57:00
Ma, azt hiszem, végérvényesen kiderült, hogy a parlamenti pártjaink, legalábbis az egyik miért nem reagált az LMP "kreatív könyvelés helyett KREATÍV KAMPÁNYT" című kezdeményezésére. Nem azért, mert irreálisan kevésnek tartanák az 50 milliót, nem azért, mert…..
 Nincs túl kedvező helyzetben a Jobbik, mert az országos jobboldali sajtó - amely, hogy is fogalmazzunk, nem egészen független a legnagyobb ellenzéki párt befolyásától - látványosan nem foglalkozik vele, így segítségre csak az egy kis gárdázásra mindig kapható balliberális…..
nnpeter 2009.03.17 17:05:20
@Mr Falafel:
"ha nem kellene attól tartani, hogy a Fidesz nem tartja majd be ígéreteit, semmi szükség nem volna a Jobbikra. "

Miből gondolod hogy a Jobbik betartja majd ígéreteit? Egyáltalán ígértek már valamit a gárdaavatáson túl?
nnpeter 2009.03.17 22:56:00
@kill004: Ja igen, Őszöd óta világossá vált, az is hogy Orbán hazudik..
nnpeter 2009.03.18 01:09:29
@osborne: Persze aki gondolkodott mindent tudott, őszöd is már csak a gyengébbek kedvéért került elő..