Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ates

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tamás barátom ma a KH-n megosztott valamit, amivel mélységesen együttérzek. Azzal kapcsolatos, mennyire félnek sokan attól, hogy megosszanak gondolatokat ismerősökkel, ismeretlenekkel, teszem azt politikai célzattal. Azzal, hogy többen említették neki, hogy óvatosan a posztokkal, mert…..
Régen, amikor Albánia még nem a menő tengerpartjától volt híres, a nagyképűbb magyarok a durván lepukkant dolgok láttán reflexből albániáztak. Aztán volt romániázás is meg balkánozás-ázsiázás, aztán, ahogy máshol egyre szebbek lettek a dolgok, Szlovákia élhető állam…..
ates 2011.01.04 00:28:18
@John Preston: nem érdemes zárni a csomagot, mert a biztonságiak feltörik erőszakkal, és vége a záradnak. Persze ráragasztanak egy cimkét, hogy SECURITY, de a zárat cseszheted, és a csomagod is nyitva marad ....
ates 2011.01.04 00:55:50
@Suna bácsi: Ja londonban ritkán esik hó, és pár órákat késtek a gépek ....

Párizsban gyakoribb a hóesés ... és én 9 órát késtem ... taláélkoztam olyan utastársakkal, akik egész hétvégét töltöttek egy francia kisvárosi szállodában, mert párizs nem fogadta a gépeket .... pénteken idult el, és hetfőn utazott velem ... végül Malév-val .... akár vonattal is hazaérhetett volna ennyi idő alatt
PTinfo Bringával Buenos Airesben 2010.12.13 19:21:00
Buenos Airest szokták Budapesthez hasonlítgatni, már ami az épületállományt illeti.  Nem hiába, az Evitát is itt forgatták nálunk, remek argentin utcaképek születtek. Az ottani utcaképbe azonban most olyan dolog illeszkedett be, ami egyelőre nálunk csak terv szinten létezik,…..