Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tozo

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Google magyarországi képviselete ma reggel játékra hívta a magyar újságírókat a Gerbaud konferenciatermébe. Majd ezt követően, 10 órakor jelentik be hivatalosan is, hogy lokalizálják a Google Mapset, vagyis majdnem minden olyan szolgáltatás elérhető lesz a magyarok számára is,…..
Tozo 2009.09.29 21:49:47
@aDoayen@HWSW: Köszi szépen a segítséget. Igazából még annyi problémám van, hogy hiába állítom be a helyes koordinátákat, attól függetlenül még mindig az alapértelmezett helyen jeleníti meg az üzletet (de lehet ez majd idővel be fog állni).
Mindenesetre köszi a segítséget!
movienews Kígyók a boton 2009.08.26 22:46:00
Az amerikai Fox csatornán a reklámok között hetek óta egy szimbólum villan fel, amit eddig nem tudtak hová tenni a nézők. Számos elképzelés kapott szárnyra a jellel kapcsolatosan: Obama új egészségügyi programjától kezdve egy új hollywoodi mozifilm beharangozójáig mindenre…..
Könnyed nyári sorozatunk (I. rész, II.rész, III. rész, 30 milliárdos hitel a BKV-nak) folytatódik tovább, a "cég" egy kimeríthetetlen aranybánya. Ráadásul a szerencse is ránk mosolygott: a BKV irányában mutatott fokozott érdeklődésünk levélírásra késztetett valakit,…..