Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szinglimama

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hazamentem magamba roskadva, hogy soha többet nem randizom senkivel, ki is vettem néhány filmet és elkezdtem nézni őket.Azért egy kis idő elteltével felvitt a kíváncsiság az LB-re. Persze rögtön megint villogott mindem, levelek, üzenetek tömkelege. Pár perc után kedves üzenet…..
Szombat délelőtt kellemes levelezésbe keveredtem egy úriemberrel, akivel már napok óta folyamatos levélváltásban voltunk, és megkérdezte, hogy van-e kedvem egy rövid időre összefutni vele.Mit veszíthetek? - gondoltam, nyilvános helyen bántani nem tud, amúgy mert kifejezetten…..
Hát megtört a jég, úgy döntöttem nem sajnálom tovább otthon egyedül magam, vessük be magunkat újra a köztudatba...Visszajelentkeztem az LB-re és elndult a levél és statiáradat... Szokás szerint jött néhány üzenet a "régi jó ismerősöktől" is, akik azóta is…..
Mivel tegnap kiderült, hogy ma nem lesz ovi (alkotó nap = értekezletek) miatt, szabin voltam és Rékáztam.Délelőtt végre visszekerült a konyhaszekrényem a helyére, most úgy érzem, hogy keringőzni lehetne a konyhámban! Ebéd után kiügettünk a vonatos játszóra, utána pedig…..
Van élet az élet után... survive 2007.01.09 09:58:00
A tegnapi napot sikerült túlélni, bár rettegtem a változástól, a jelek szerint semmi okom az aggodalomra. A Kiscsaj mosolyogva szaladt elém nyakig sütisen, mert az egyik gyerkőcnek szüli vagy névnapja volt és vittek be sütit. Nóra néni (az ovónője) azt mondta, hogy nagyon aranyos…..
Nem sokat aludtam éjszaka, nagyon izgulok az új ovi miatt... Kiscsaj egész simán kelt hajnalban, attól féltem, hogy rosszabb lesz a helyzet, de az első akadály legyűrve. Exem reggel időben ideért, így viszonylag nyugodt tempóban és időben landoltunk az új oviban.Az igazgatónő…..
Ráment néhány órám a katicázásra... az ovi kérésére minden ruhába valahogy be kell illeszteni a beazonosítható feliratot vagy jelet. A nagy ruhákkal még OK, de egy bugyicimkére nem tudom, hogy lehetne ezeket az infókat ráilleszteni. Gyerekkoromban Svédországból kaptunk névre…..
Miközben az exem cuccait pakoltam össze bőszen, a dobozok mélyéről előkerültek a tinikorban írt naplóim. Hihetetlen így 15 év távlatából visszaolvasni a szerelmi vergődéseimet. :-)Ahogy olvastam, teljesen előjöttek a korábbi emlékek, bár sok emberhez már nem tudtam arcot…..