Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rockric

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háááát... ezt a szar napot! Hajnal 1 körül nem tudtam aludni, benyomtam a TV-t és rájöttem h nincs pornócsatornánk. Bekapcsoltam a gépet, néztem 1 filmet, rámjött h uncsi és benyomtam a szunyát. Legközelebb hajnal 9:10-kor keltem de nem tudtam felkelni és inkább visszafeküdtem…..
Ma aszem OSG-n leszek. Tök jó lessz, végre találkozok 1 pár haverral... Az utóbbi időben időhiány miatt nem írtam. Most írni támadt kedvem. #Nincs rendjén a gazdasági helyzetünk... -hogy miért? ...1: Az országban 4,5-4 millió munkaképes állampolgár él. Ezek egy jórésze…..
Tulajdonképpen egyáltalán nem vágyom semmilyen autóra. Persze jól jönne valami sima 1,6-os kombi, amikor Horvátországba utazunk és nyilván nekem is megáll a szívem, ha Ferrarit látok, egészében véve remekül érzem magam az Integra volánjánál, de… Van egy barátom, a…..
A mai napon elgondolkoztam mit is várok az élettől. Egy villát, egy nyaralót, egy fasza sportkocsit... Igazság szerint arra jöttem rá hogy az élet nem csak ezek körül forog. Ismerjük a mondást"A pénz nem boldogít!(De jó ha van...)"Néztem ma az olimpiát, egyszerűen rá…..