Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Szentesi

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        Levélírónk szerint sokan észre sem veszik, hogy nincsenek rendesen felnőve: egy 15 évest alakító harmincas, játszmázgató nő ugyanolyan nehéz eset, mint egy negyvenes pasi, aki úgy gondolkodik, öltözködik, és reagál az életre, mint egy kiskamasz. Az sem vezet boldogsághoz, ha…..
                       Egy néhány órás találkozás és pár forralt bor után a pasi úgy érzi, azonnal cselekednie kell. Be is jelölte Posztolónkat és napi szinten hírt ad magáról, vagy épp kesereg, és ha a másik nem elég aktív, akkor számonkérő is.                                   Fedezd fel és…..
                        „Szemét dolog lenne tőlem, ha mielőtt kilépnék ebből, már elkezdenék ismerkedni ez idő alatt?” - Egy három éves házasság került most válságba az asszony elhidegülése miatt, és Levélírónk azon gondolkodik, hogy a sok otthoni flegmázást egy másik nővel kötött ismeretséggel…..
                       „Feljött hozzánk egy barátnőm, és újságolta, hogy esküvője lesz. Ő hallotta az egészet, de mivel a csaj sietett, csak az előszobába jött be, ő pedig még köszönni sem jött ki” – Abban a közegben, ahol a barátnőd az egyik pillanatban magát szapulja, a másikban meg…..
                       „Kiöltözött, persze ma már tudom, hogy nem nekem, csak azért, hogy megkapja az ingert idegen csávóktól, akiknek tette magát” – Miért vall gőzerővel szerelmet szakítás után egy olyan csaj, aki korábban látványosan unatkozott a kapcsolatban?                                …..