Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alexander

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legutóbbi adásunkban Martina 3D témáit száműztük, de erejük visszatarthatatlan és megvetették a lábukat ebben az adásban. A szokásosnál is szebb show ívvel várunk téged ebben a kissé megkésett epizódban. A fő híreket Martina hozta most, no de azért én is beleszóltam egy…..
Eredetileg ezt a blogot kizárólag hírblognak terveztem, ahol nem fogalmazok meg magánvéleményt. Most még is változtatok ezen. Norbi oscherslebeni és valenciai versenyei ugyanis pár gondolatot ébresztettek bennem. Leírom, hátha valakit érdekel. Az Eurosport Facebook oldala valósággal…..
Audi R8 2007 Tényleg van miért reszketni a "nagyoknak"?Először tekintsük meg, aztán majd beszélek is róla. A gépezetet egy benzines V8-as, 4163 cm3-es erőforrás hajtja, melynek teljesítmény adatai, 309 KW / 420 LE, 430 Nm igen meggyőzőek. 6 fok. váltó -->…..
Egy autó személyes vonása a lámpatest. Ez alakítja ki az arculatát. Számomra furcsa irányzatot mutatnak az új lámpatestek. Itt a kasztnihoz képest eltúlzott, aránytalanul nagy és a formához nem teljesen passzoló lámpákra gondolok. Lehet, hogy csak én kukacoskodom, de nekem…..