Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalahusi Kópé

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Scissor Sisters autóból zenél, Ozzyn már a sok smink sem segít, a Sólstafir pinát és melleket mutogat. A Hősök saját környezetében mutogat, Eminem megmutatja a világnak, a Biorobot hamarosan befut, a Vampire Weekend meg semmilyen. Scissor Sisters - Fire With Fire Itt az új…..
Bréking: Ismét lesz Tribute fesztivál! Tavaly is voltunk, idén is megyünk, hiszen ez hihetetlen zenei kavalád. Néha vicces, néha jobb mint az eredeti, néha csak utánérzés, de mindenképp csodás időutazás a magyar tribute zenekarok segítségével. Helyszín: Petőfi…..
A Pirate Bayre újabb problématömeg zúdult, most már a filmstúdiók is beperelték, ráadásul befektetőjelöltjük is feladni látszik terveit. Az Index cikke.Egy brit kutató, Will Page is azzal az eredménnyel rukkolt elő, hogy a fájlcserélés mint tevékenység összességében…..
Rosszul és/vagy hiányosan tagelt mp3 minek van?..
A tömegrendezvényekben a tömeg a szép, úgyhogy a vasárnapi margitszigeti Legalizációs Piknikre hozzon magával még egy embert, meg tekernivaló cigit, hogy lehessen jó füstben ülő kontúrokat fotózni. Az idei eddigi legnagyobb tömeges beszívás hagyományosan Coloradoban sikerült a…..
Zalahusi Kópé 2009.05.09 00:53:25
@xanax: Remélem te meg kapsz
anyukádtól egy jóóó nagy csattanós puszit

Csak Method Man-t tudom idézni a How High c. filmből: "Somebody needs a hug!"
Subba Szállj szállj magasra 2009.03.18 12:02:00
Oroszország nagy ország. Mennyire lehet idegtépő, mondjuk a Vlagyivosztok és Kalinyingrád közötti több órás repülőút? Utasként még hagyján, de légi utas kísérőként?! Ne vicceljünk már… mert az egy dolog, hogy a pilóták csont részegen élvezik ki a robotvezérlés…..
Zalahusi Kópé 2009.03.18 14:51:53
Csak szólunk, óvatosan azzal a maréknyi antidepresszánssal drog narkóval, mert a végén vagy rendezőként, vagy szereplőként, de viszontláthatunk egy hasonló kis videóban.   ..
Subba Folyt köv: Nyírkércs 2008.12.31 09:58:00
Megtaláltuk a földöntúli örömöt, a kocsmát ahol az örök mámor forrását rejtegetik! Két jegyet szeretnénk kérni a bámulatos Nyírkércsre, és csak oda út lesz. A község Nyíregyházától 36km-re található, lakosainak száma egy menőbb iWiW-es accountnál is kevesebb,…..
Zalahusi Kópé 2009.01.02 10:40:56
Szilveszter szellemében zárjuk az évet fesztelen robbantgatással. A Boombot hőse egy elpusztíthatatlan lény, akit bombákkal, TNT-vel és más pirotechnikai eszközökkel kell a célba juttatnunk. A játék fizikája egész korrekt, ez adja a kihívást is: akadályokon kell átrobbantani…..
Nekem mindig az volt a bajom a régi Mario játékokkal, hogy nem volt bennük elég disztroj. A Mario Combat alkotói is így érezhettek, mert ahogy a játék beküldője, Lootsch írja, „örökzöld pixeles hősünk most a teknősökre nem csupán ráugrik, hanem válogatott ütésekkel,…..
„Igazán élvezetes, barkóbaszerű játék, melyben ellenfeled Akinator, a zseni dzsinn” - írja az Akinator anonim beküldője. „Ugyan csak igazi és kitalált személyekre lehet gondolni, de a dzsinn meglepően pontos. Akinator feltesz legfeljebb 20 kérdést, amire legjobb…..
Annyian beküldtétek a Mirror’s Edge 2D-t, hogy muszáj kitennem. Pedig túl sok munkakerülés nincs a játékban: az ember ugrál, rohangál és összegyűjt mindent, amit lehet, mindezt pofás animációkkal. Hogy miért érdekes mégis a cucc, arra a cím a magyarázat: a program csodás…..
Csak öt pályája van, mégis nagyon szórakoztató a Castle Smasher, amiben egyre bonyolultabb kastélyokat kell lebontani egy katapulttal és néhány kőgolyóval. A pályák között rágyúrhatunk nagyobb kőkészletre, pattogó kövekre és a várból kijövő védőket lemészároló…..
Zalahusi Kópé 2008.08.23 18:41:02