Regisztráció Blogot indítok
Adatok
európa legjobb

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Görögországról alighanem sok minden eszébe jut az embernek, kezdve a tengertől az ókori kultúrán át a gazdasági válságig. Vajon mi az, amit egy határátkelőnek az ország (ezen belül is esetünkben Leszbosz szigete) taníthat? Sok mindent az élet élvezetétől a közlekedés sajátos értelmezésén át egészen…..
európa legjobb 2022.08.23 14:11:29
A gyönyörű strandokkal, a történelmi helyszínekkel és az izgalmas éjszakai élettel a görögországi nyaralás megtervezésekor az athéni népszerű és stílusos szállodák sok utazó kedvelt választása. A Görögországba utazás egy életre szóló élmény, és rengeteg tennivaló és látnivaló van ebben a célpontban.…..
európa legjobb 2022.08.23 12:02:06
Európa legjobb viziparkjaiCsobbanás, úszás, csúszdázás, szörfözés és napozás – egy akciódús nap egy víziparkban minden korosztály számára a nyaralás csúcspontja. Vessen egy pillantást Európa 18 legjobb víziparkjába, amelyeket mindenképpen érdemes meglátogatni, és készüljön fel egy zseniális…..
15 legjobb strand EurópábanEurópa a világ legszebb városainak ad otthont, és minden évben turisták milliói fedezik fel a fővárosokat, mint Párizs, Barcelona, Berlin, Amszterdam és Bécs, hogy csak néhányat említsünk. Európa azonban több ezer mérföldnyi érintetlen partvonaláról és festői strandjairól…..