Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hamar Márk Roland

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Facebookos görgetésem során éppen szembejött velem egy cikk, ami a blackout challenge néven futó életveszélyes TikTok-kihívást mutat be. A kihívás - (mely korábban is felkapott volt és tragédiába torkollott -szerk.) - lényege, hogy ájulásig fojtogatják magukat a résztvevők, sajnos több haláleset is…..
Hamar Márk Roland 2022.07.14 23:40:18
@bordon: Tisztelettel, egy fél mondat erejéig sem állítottam, hogy generációs vagy ifjúsági szakértő lennék. Egy egyszerű 22 éves erdélyi fiatal vagyok, aki éppen úgy adódott, hogy a közösségi média szorításában valamivel többet foglalkozott ezzel a témával, mint kortársai.
Nem, nem értem a generációs különbségeket, de azt állítom, hogy a Z generáció tagjait jobban ismerem és értem, mint a legtöbb felnőtt. Egyszerűen azért, mert benne élek, része vagyok és célom hasznos tagja lenni. Ehhez pedig elengedhetetlen megértenem a korosztályom általános jellemzőit.

Ami meg a korábbi tragédiákat illeti, érintettem is egy költői kérdéssel az esetet, és szintén nem állítottam, hogy újkeletű az önsértő magatartás. Azt viszont igen, hogy nagyobb arányban van jelen, mint valaha. És ezt nem én állítom, nálam bőven okosabbak.