Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiscsillag_86

308 bejegyzést írt és 131 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném megosztani mindenkivel, akik nem jutottak volna el a Tiktokra.   Ezt olvasnotok, látnotok, értenetek, éreznetek kell, mennyien elvagyunk most keseredve, írók, írópalánták, könymolyok és simán olvasó emberek.  De előtte pár szót magamról: 23 évvel ezelőtt indultam el azon a kis rögös…..
Night Flower Hihetetlen 2024.05.02 18:15:56
Nem tudom kit zavart két blogom, az egyik majdnem nyolc éves volt,  a másik idén lett volna három, mind  a kettőt bejelentették "közösségi irányelvek" megsértése miatt. A musi miu afféle tartalék blog volt, oda pakoltam mindent ami már nem kell, időnként lementegettem, de alig használtam, inkább…..
Oldalak amiket követek >>> mythology.blog.hu <<< .::horvatorszagvirsziget.blog.hu ::. ///agnesirasai.blog.hu /// >>> Láncreakció (blog.hu) <<< ~~ Ferger Annamária írói oldala krokihobby.hu penjoy.hu rajzshop.hu shopkreativ.hu gyöngykavics.hu ~…..
Léleknyomó Ajjaj… 2024.03.11 23:54:34
Péntek óta szuper a hangulat, leszámítva a harcot az elmebeteg szomszéddal…de most eléggé elbasztam valamit. Egy nappal elnéztem a januárban lefoglalt színházat és várhatóan nagyon ki fog akadni rám, mert emiatt ugrik egy edzése. Ráadásul úgy, hogy az előző kettőt is már le kellett…..
kiscsillag_86 2024.03.14 17:42:24
Szia, minden kapcsolatban vannak jó és rossz korszakok. Olvastam pár bejegyzést, és az nagyon nem begyere, hogy ő nyekereg az exről, de te meg semmit.
Innentől kezdődik nekem, hogy ez egy marha nagy red flag.
Ha fontos valaki, meghallgatom, hisz az mit volt a múltban akár kapcsolat vagy más, az igen is fontos. Nem csak neki, neked is. Ha elmeséled milyennek láttad az exszel, mi volt jó és rossz abból ő is tanulhatna. De kezdem úgy érezni csak ő van és te nem.

Nem tudom mi a helyzet a költözés témában, főleg láttam, hogy házasodni is készültök, a blog bejegyzések elég kevesek, hogy ténylegesen bármit merjek tanácsolni, de ha megfogadsz egy tanácsot így random idegenként, annyit tudok mondani, hogy ha valakit szeretek az fontos és meghallgatom.

Jó lesznek veszekedések, ez kovácsol össze, nincs habos és mézes mázos kapcsolat, mindig jön valami ami miatt vagy egyik, vagy másik robban, de kapcsolat. Két emberből áll.

A költözködés is.
Az -az álom lakás igen is legyen álom, ne egy kis lyuk amiben csak nyomorog az ember. Ha pedig neki nem fontos és mindenre azt mondja, hogy oké, akkor valami nem kerek. Úgy érzem valami nem tiszta a másik fél részéről. Mintha nem lenne neki fontos.

Örülök, hogy írod, sokszor sikerül javítani a helyzeten, de ne törödj bele azért a dolgokba. A te életed és igen is egyszer élünk itt.

Legyen hát tökéletes, azzal aki szeret és én viszont szeretek, kinek fontos vagyok, és akkor is örül, ha egyszerűen egy random szál fréziát kap nőnapra, mert nem az a lényeg hány szál rózsa és mennyi ezerért, hanem az, hogy tőled van,
Az Érzelmek Táncától a Bejelentővédelmi Szolgáltatás Égi Őrzőjén   A szívem egy könyv, mely lapjain titkok sorakoznak,Visszaélés-bejelentés hangja, mely csendül a szavakban.Panaszbejelentés szele hajol meg az emlékek között,A bejelentővédelmi szolgáltatás lombja takarja el a múltat. A lelkem…..
kiscsillag_86 2024.02.08 14:16:33
Szavak erdeje 2024! Készen állok! 2024.01.03 20:19:05
  Sziasztok! Szilveszter napja van éppen, egészen pontosan 40 perccel járunk 2024 előtt, amikor ezt a bejegyzést írom. Ketten vagyunk itthon a kisfiammal. Ő alszik (bár életem rejtélye hogy tud aludni a durrogtatástól, mikor abba még az ablakok is beleremegnek...), én pedig igyekszem behozni a…..
Night Flower Újév 2024.01.03 18:38:50
Sziasztok! Szeretnék Boldog Újévet kívánni nektek! Remélem hamarosan ide is vissza tudok térni hozzátok...
Night Flower //Part 8// 2023.12.17 17:52:43
A napfény melege ébresztett, nagyot ásítva nyújtóztam egyet, majd felültem az ágyba. Afrodité szemezett velem, épp a körmeit reszelte. A szépség és szerelem istennője, magas volt, vékony, talán túlságosan is. – Úgy nézel rám mintha azért aggódnál, hogy menten összeesem. – Sokkal vékonyabb vagy…..
Night Flower //Part 7// 2023.12.17 17:33:27
Fűző (ruhadrab) 2023.09.11.   – Gyerekek voltunk még, én hét, te öt éves. A nyáron tartandó ünnepélyen voltunk szüleinkkel, ám valaki bombát rejtett el. Te eltévedtél, akkor találkoztunk elsőre, a robbanásakor valahogy rám ugrottal és a testeddel védtél. Meghaltak a szüleim, megkaptam apám…..
Night Flower //Part 6// 2023.12.17 17:32:13
Rózsa Mikor magamhoz tértem, az oldalamon feküdtem. Hádész, nem messze tőlem ült és épp egy könyvet olvasott. A párnám mellett egy frissen vágott rózsa volt az, amelyik amnyira tetszett. – Köszönöm – szólaltam meg erőtlen hangomon. Ő azonnal felnézett, letette a könyvet, majd felém hajolt. – Ne…..
Night Flower //Part 5// 2023.12.17 17:30:56
Séta A sokadik ruha varriáció után, végre találtam egyet ami megfelelt. Egyszerű, visszafogott, fehér, arany színnel díszített rózsák. A cipőből viszont egy volt jó, ami arany színű volt. Apró pici pillangó alakú ékkövek díszítették. A fátylam nem volt hosszú, nem akartam földig érőt, a derekam…..
Night Flower //Part 4// 2023.12.17 17:29:08
Azt mondtam – Nem Könny csorbult ki a szememből, amit meglátva azonnal elengedett. Mintha egy másodperce megláttam volna a gondoskodó részét is, de inkább nem szólt. Elindult, és jobban láttam követni. Séta közben már lelkifurdalásom is volt. Hisz nem tett ő semmi rosszat, sőt. Lehet még meg is…..
Night Flower //Part 3// 2023.12.17 17:27:38
Ponyva Ahogy ott álltam egyszer csak hangos zaj térített vissza magamhoz. A zaj forrása nem volt más, mint egy hatalmas nagy, zöld Ponyva. Ám aki épp összecsomagolta nem volt más, mint Árész. Közel sem úgy nézett ki, mint amit meséltek róla otthon. Közelebb sétáltam, de a kinézete és a fizikuma…..
Night Flower //Part 2// 2023.12.17 17:26:33
Íj   Tehetetlenségemben és persze elkeseredésemben otthagytam Hádészt. Csak egy idő után vettem észre, hogy mérgemben trappolok a lépcsőn lefelé, majd egy ajtónak hála kiértem a hátsó udvarba. Az első ami rögtön fogadott, a temérdek rózsa. Mindenféle színben, a második egy céltábla aminelőtt egy…..
Night Flower //Part 1// 2023.12.17 17:22:20
Szökés   Ahogy magamhoz tértem, szobából, szobára kerestem a kiutat. Ám az ablakból lepillantva megszédültem. A fenébe is! Sehol nem találtam menekülő utat. Tovább szaladtam, minden áron megakartam szökni. Ám egyszer csak a dolgozó szobából valaki felkacagott.Elindultam a hang irányába, ám mikor…..
Night Flower A Kék láng ura 2023.12.17 17:17:59
Egy régi történet, új köntösben. Rengetegen szeretitek, így gondoltam más szemszögből megpróbálom, hátha. Miután Demeter eladja lányát Hádésznak, a fényüző életből hamar a rideg világba kerül. Itt viszont nem sok ideje marad dönteni. Vagy Hádésszal marad, vagy mivel Héra nem tud teherbe essni,…..
Ha még nem voltál kint, de érdekel, ide beteszem a linket ahol megnézheted, idén kik lesznek kint.  Ki is linkelem oldalra majd azokat a boltokat amik engem érdekelnek.  Továbbá ide is beteszem hátha mást is érdekel.   Link: https://adventbazilika.hu/hu/kezmuves-kiallitoink-listaja   Ami engem…..
Night Flower Az Ígéret 2023.11.09 14:25:28
Sarah Radley családjával menekülni kényszerül. Apja szóbeszédeket hallott egy férfiról, kit indiánok nevelték fel. Apja, a férfitól tervezz segítséget kérni, de egy balszerencsétlen esett után eltörik a lába.Lányát kéri meg, hogy győzze meg a férfit. Vajon Sarah sikerrel jár? Az idő szorít, nem…..
Night Flower A Kardmágus jóslata 2023.11.09 14:23:20
Leírás: A Kardmágus jóslata, másnéven Sura és Sámán szerelme, 2011 - ben látott napvilágot. Az írást egy Online játék ihlette melynek a neve Metin2. Majd a gépem tönkre ment és nem tudtam haladni ezen írással így abba hagytam információ hiányában. Most újgépemnek köszönhetően régi írásom, új…..
Éjjeli Árnyak: A Kék Lámg Ura:..
Night Flower Teljesen egyedül 2023.10.03 18:00:42
Ez az a dal, ami azóta, hogy átjött álomba a mai napig ha leülök, és kicsit magam vagyok és hallgatom teljesen lehoz az éterről. Ebbe benne van minden, amin átmentél. És ne kérdezd meg hogyan, de tudom. De tudnod kell, bárhol is vagy most, nem vagy egyedül, mert tudom, hogy vagy, és én Itt vagyok…..
Night Flower Csontok 2023.10.03 09:56:50
Alicia ahogy haladt a kijelölt úton egyszer csak megtorpant. A hely valóban olyan volt mintha csak a pokolban járt volna. Félelmetes alakok, csontvázak sétáltak a távolban, míg a számára kijelölt utat egy tűz védte mit semmi sem léphetett át. A távolban megjelent egyszer csak egy Vörös sárkány, aki…..
Night Flower Szellem 2023.10.02 09:54:00
Szellem Adriant mindig is csúfolták az iskolába, így eldöntötte igenis tesz azért, hogy felnézzenek rá. A városkába rémes titkok keringtek egy elhagyatott házról melyben szellem jár. A fiú azt hitte, ha bemerészkedik egyedül akkor a többiek nem fognak többé nevetni rajta. Elérkezett hát az alkalmas…..
Night Flower Árnyék 2023.10.01 09:27:00
Elindult az október, így mi is. A Vállald be Project első hívószava: Árnyék Mina kerek szemekkel nézte a falat, a kezét ahogy mozgatta meglátott még egy kezet. Édesanyja éppen olvasott, mikor a kislány elkezdett nevetni. Ekkor odament hozzá és megkérdezte. – Min nevetsz drágám? – Mami nézd csak,…..
Night Flower Megpróbálom 2023.09.19 15:41:19
Fáradt vagyok, és nem kívánok semmi mást, csak, hogy hozzád bújhassak. Nem akarom siettetni az időt, a találkozónkat meg főleg nem, de szükségem lenne a mosolyodra, mely olyan, mint a nap. Álmaimban felmelegíti lelkemet, és másra sem tudok gondolni csak arra mikor látom viszont újra ezt a békét.…..