Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sircharles

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Washington Examinernek adott nyilatkozatában Eric Holder amerikai legfőbb ügyész megtörten beismerte, hogy megpróbálta a Drót című sorozat folytatására rávenni az alkotókat. Az Egyesült Államok első afroamerikai főűgyésze az Igazságügyi Minisztérium több más magasrangú…..
B-oldal TOP5 fiúbanda EVÖR 2010.03.08 07:30:00
Bár egyszer már foglalkoztunk eme csodás témával (egész pontosan a TOP5 Backstreet Boys dal EVÖR című esettanulmányban), a nők iránti tiszteletünk jeléül és a NEMZETKÖZI NŐNAP alkalmából napirendre helyezzük a kérdéskört. Bár a TOP1 fiúbanda EVÖR az kétségkívül a…..
Az Esquire magazin szerint a világ legszexisebb nője jelenleg nem más, mint Kate Beckinsale, aki Angelina Jolie-t, Megan Fox-ot és sok más hollywood-i hírességet utasított maga mögé. Tavaly Halle Berry birtokolhatta ezt a címet. Az alábbi videóban a színésznőről készült fotózást…..
Ha kérdő hangsúllyal azt mondom: Kennedy-gyilkosság, mindenki elsősorban (és természetesen) az általunk is feldolgozott JFK-ügyre gondol. Tájékozottabb olvasóink azonban rutinosan visszakérdezhetnek: melyik? Ez a szerencsétlen család ugyanis úgy vonzza  magához a több, mint…..
sircharles 2009.09.21 10:16:31
Javaslom mindenkinek a BOBBY c. filmet.
www.imdb.com/title/tt0308055/
22 emberről szól, akik aznap ott voltak az Ambassador Hotelben. Vannak benne archív felvételek is az estéről (tehát RFK magát játsza), és szerintem megérdemli az imdb-s 7,2-t.
De a legdurvább a BRUTÁL szereposztás:
Anthony Hopkins, Laurence Fishburne, Helen Hunt, Heather Graham, Shia LeBouf, William H. Macy, Ashton Kutcher, Lindsey Lohan, Martin Sheen, Christian Slater, Demi Moore, Sharon Stone, Elijah Wood, Joshua Jackson, Emilio Estevez, stb.
Csucsu - REFLUX Smooth Criminal 2009.07.05 08:00:00
Az egész világ Michael Jacksont gyászolja. Igen? Ki gyászolja? Csak egy körkérdés, hogy megszondázzam az éjjeli lepkéket, mert én nem. Aki utálta, az most rotyog magában, köpködi ki a répát, hogy tessék, már éppen kezdték elfelejteni, ahogy a másik buzit, Freddie Mercuryt,…..
sircharles 2009.07.05 13:27:01
@JoeHorseDick:
A kb. 20 nagy sláger közül a Thriller, a Man In The Mirror, a Rock With You és a You Are Not Alone, amit nem ő írt.
A többit MIND Ő ÍRTA. (Akárcsak Freddie Mercury a Queen dalok 80%-át.)
A poszt meg egy nagy nulla.
Barack Obama győzelme óta már nemcsak a hollywoodi sci-fik és vígjátékok világában néger az elnök. Mi meg szinte látjuk magunk előtt a whatreallyhappened.com Ku Klux Klan-kámzsás  munkatársait, ahogy két Missisipi-menti keresztégetés közben felpakolták honlapjukra ezt a…..
Reckl Amál blogja Madonna 50 2008.08.16 11:40:00
Eljött ez a nap is. Madonna 50 éves.Őt öregnek nem nevezném. Az én generációmnak ős és Michael Jackson jelentették a sztárt. A párhuzam olyannyira folytatható, hogy ő is idén augusztusban tölti be az ötvenet. De míg mellette elhaladt az élet, Madonnán nem látszik az…..
Elérkezett ez a nap is. Ősszel, az első előszezon meccsek tájékán elképzelhetetlenül messze volt ez a találkozó. Magyar idő szerint hajnali háromkor megkezdődik a jelen kor kosárlabdázásának legkiemelkedőbb színpadán a végső ütközet. A Boston Celtics nagy triója és a Kobe…..
sircharles 2008.06.05 22:31:56
Washington Wizards @ Cleveland Cavaliers, 5. meccsLeBron James és a Cavs ma este a harmadik egymást követő évben küldheti haza a Varázslókat. Míg az eddigi meccseken a játékot többnyire King James uralta, a pályán és azon kívül egészen elbulvárosodtak az események. A Washington…..
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..
sircharles 2008.04.07 18:54:43
Nincs is annál édesebb, mint a keményen, véres verítékkel dolgozó emberek nyomorán kacagni. Alábbiakban két brókernetes sztorit olvashatnak, különösebb összefüggés vagy tanulság nélkül. Az elsőben Alex papáját keresték meg telefonon, majd osztották ki smsben, amiért nem…..
w Rakétaválság 2007.01.23 10:00:00
Ma fiús témánk van, sajnos a hölgyolvasók most hoppon maradnak látszólag; valójában viszont jól teszik, ha leülnek, elpakolják a horgolást, és idefigyelnek. Úgyis csúnyán elhanyagoltam a világháborút, pedig nincs annak vége, sőt még el se kezdődött. Mai vendégünk a Kínai…..