Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rodney.2

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A semlegesség álcáját kihasználva igyekszik politikai és gazdasági előnyökhöz jutni Orbán Viktor. Az orosz-ukrán háborúval kapcsolatban ezt már szinte mindenki tényként kezeli az Európai Unióban, de még a NATO-ban is gyanakodva figyelik azt, amit Magyarország tesz. Ez nem jelenti azt, hogy a nehéz…..
Rodney.2 2023.01.22 17:38:10
@Fеjesrob: nem vagy ajadék, csak hármassával eszem a hoholt.
Vlagyimir Putyin fegyverszünetet hirdetett az ortodox karácsony idejére, de szinte minden érintett fél átverésnek, álságos hazugságnak, vagy trükközésnek titulálta a bejelentést. Nem csoda, ha kevesen hisznek el bármit is az orosz elnöknek, hiszen szinte soha sincsenek szinkronban a szavai a…..
A pontos választ természetesen nem tudjuk, de 2010 óta most először merült fel a komoly politikai és gazdasági krízis lehetősége Magyarországon, ami szűkíti a kormány mozgásterét. Az Orbán-kormány jövője nagyban függ az orosz-ukrán háború alakulásától, no és természetesen attól, mennyire gondolja…..
Rodney.2 2023.01.04 20:55:50
@Rodney_2 aki ukrán gyerekeket irtana: kus nem tűntem el, csak itt elbújtam a pincébe, mer a szomszéd építkezésen a hohol vendégmunkások meg akarnak baszni.
Egy beismerő vallomással ér fel a kormánypárt egyik határozati javaslata, melyet június végén nyújtott be a parlamentnek. „Az Európai Unió jövőjével kapcsolatosan képviselendő magyar álláspontról” címet viselő előterjesztés ugyanis egy elvi álláspontot fogalmaz meg, amelynek inkább ideológiai…..
Rodney.2 2022.07.12 15:40:27
@sancho13: most oroszt szopunk, az finomabb.
Rodney.2 2022.07.12 20:07:15
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii: miért ölnénk? Mindenkinek jut belőle.