Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Babmami

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kezdem ott hogy a testvéremnél 52 évesen rosszindulatú nyirok daganatot diagnosztizáltak.Mivel időben felfedezték ezért az orvosok biztatták hogy igaz rosszindulatú de gyógyítható a betegsége. Ő mindenben követte az orvosi utasításokat minden kezelésnek alávetette magát 100% ban…..
Babmami 2022.07.08 17:00:04
@VaTi: Most olvasom, most vagyok hasonló esetben, de, átélem a leírt történetet és nem tudok hasonló véleményt adni, hiszen minden ember más és más. Mert: Páromat is érte a baj, de aki sportos egészséges nyugdíjas ember volt, amíg kiderült, hogy a refluxa nem az, hanem a tűkrözés és ct utáni eredmény szerin rákos daganat birtokosa. De, biztosra vette, hogy a gyomor műtétje után ismét visszaáll a régi kerékvágásba és nem félt semmitől, sőt...
Jött a műtét, 1 hét, de, ettől már több mint 10 kg-ot fogyott és eléggé leépült, de még bizott a felépülésben amíg az 1-2 hetes műtét után nem került a kemora.
Magam is láttam, hogy 1 teremben 10 ember karjában az infúziós gyógyszeres "kemo" val várt a lecsöpögés végére, ami kb. 2 óra is volt. Az első ilyen kemo után hazafelé pénteken már fájdalmai lettek, hazaérve hányás, szédülés zsibbadás és minden korty víz visszajött állapotba került. Hétvégén már a leves is visszajött, telefon a kórházba, de, sehol segítség mi a teendő. Másnapra feladat 2x3 nagy mérető tabletta amitől "megszünt a világ", nem tudott felkelni sem. De, a 3. hétig így ment a következő kemoig. Ekkor ott, aláírta az ívet, hogy több ilyet nem kér, inkább éljen még pár évíg vidáman, de, nem ilyen betegen. Holvan az az orvos akiről ír a net, hogy orvos/beteg kapcsolat? Aki segít a betegnek átvészelni a lelki bajokban is a fájdalmat? Telefonon akart tanácsokat adni, de párom türelme elfogyott...ez oktató kórházban történik naponta, és még nincs vége... Van időpont, de 1-2 óra után sem került sorra, a nővérek is a dokinő mellett állnak, "nem tudjuk minek kellett az időpont"..., mert szédülés a melegben, hazajöttünk a 2 órai várakozás után... még élünk és biztos a felépülésben. De, reméljük nem erre tanítják az új dokikat, hogy büszkén felemelt fejjel sétáljon a folyosón a beteg előtt aki arra vár, hogy kap pár biztató szót, talán még gyógymódot is.
Babmami 2022.07.08 17:06:42
@Erzsébet Rófusz: Mi történt azóta? Igen, az én párom is a 2 kemo után aláírta az ívet, hogy nem kér többet. Most tünetmentesen vidáman él még, de, nem tudni meddig a gyomor-rák utáni műtét után. Cak én izgulok és főzök minden finomságot és dicsérem az étvágyát, a vidám biciglizések közben dicsérem, hogy ez a felépüléshez vezető út. Mindegy meddig, de, én is félek, hogy nem tart sokáig. Mert annyira nincs orvosi segítség, talán nem is akarnak, de, finoman közölhetnék...