Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasom, hogy oroszország naponta 10 000 ágyúlövést ad le, Ukrajna meg csak 2 000-et. Olvasom, hogy ebből aztán messzemenő következtetéseket lehet levonni. Ja... hát azért nem olyan egyszerű ám ez! Ésszerűnek hangzik, amit főként a laikusok terjesztenek[1]. Az orosz sereg sokkal többet képes lőni,…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2024.03.13 22:20:49
@Kovacs Nocraft Jozsefne: "Bahmutnál még próbálkoztak a körbekerítéssel,"
Bahmutnál egy zsoldoscsapat kente el az ukránok száját. Nem volt számottevő páncélosuk, légi támogatásuk és nehéztüzérségük sem. Így azért nehéz bekeríteni valakit. Azért tartott rohadt sokáig
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2024.03.14 20:35:04
@arthurthedent: Te tényleg egy szánalmas idióta vagy. Sose értettem, hogy ki lehet olyan hülye, hogy előfizet a WP-re.
Hát te, aztán még hivatkozol is rá :D Nem zavar, hogy egy szociogenderszakos idióta írja a vágyvezérelt cikkeit, aki soha semmilyen katonai dolgot nem látott? :D
Tényleg nincs időm minden mondatodat megcáfolni, pedig tényleg meg lehet.

"Nos, te FELTÉTELEZED, hogy amúgy a két esetben a találati VALÓSZÍNŰSÉG nagyjából ugyanaz. Nincs semmi racionális okunk azt GONDOLNI, hogy ez igaz."
Tényleg? Semmi okod ezt gondolni? Miért is? Ja, mert így gondolod, hogy ez van. Hiszen az egyik katona ukrán, a másik meg ork, aki annyira hülye.

"Senki sem gondolja, hogy ez így van. Épeszű ember nem gondolja, hogy az ukrán és az orosz veszteségek azonosak lennének."
Hát de. Csak azokat te nem olvasod, hiszen ne illik bele a világnézetedbe. Hát már hogyan lenne ugyanakkora a veszteség, amikor az ukránok jók, az oroszok meg rosszak.
Ja, és amire hivatkozol az a Téli Háború, amikor nagyjából hozzád hasonló fogalmatlanok irányítottak hadosztályokat.

Az oroszok ötször annyit lőnek, mint az ukránok. Hogy HOVA lőnek, az szemmel láthatóan nem érdekli őket.

"Csak a 100ezer halottjuk mellé volt 100 ezer ukrán halott is, ez nem zavar?"

Ez marhaság. Senki sem gondolja, hogy ez így van. Épeszű ember nem gondolja, hogy az ukrán és az orosz veszteségek azonosak lennének.

Lenyomták a zászlóshajót tengerészet nélkül. Ja. Ezért van ott a brit tanácsadó, meg az amerikai felderítőrendszer. Egyébként attól, hogy elsüllyesztettek néhány hajót mi változott a szárazföldön?
Herszon óta 22 ősze óta nem volt egyetlen egy ukrán győzelem sem.

"Nézd meg a képet a cikkben. Úgy néz ki, mint aki 100 méteres pontossággal lött valamit?"
Iszonyat buta egy ember vagy te. Kitalálod, hogy az üres mezőt lőtték. Beszarás.
Fogalmad sincs, hogy mit látsz, mikor, miért, hol van, de te marhára kitalálod, hogy ott soha nem volt semmi, és az orosz csak lőtt viccből.
Tudod mi nincs a képen. A győztes ukrán haderő. Meg ukrán zászlók. Meg ukrán hadállások. Na?
Tudsz valamit a háttérről, hogy éppen elvágták az útvonalat, vagy visszatartották a támadást, vagy csak simán nem hagyták, hogy az ukránok telepítsenek egy légvédelmi rendszert?
Ja, nem Ehhez gondolkodni kéne, ahhoz meg agy kéne, sokkal egyszerűbb azt gondolni, hogy buliból lő az orosz üres mezőkre.
Az sem fordul meg a fejedben, hogy esetleg a sebesülteket, halottakat elszállították, a krátereket meg nem volt kedvük betemetni...

"a az oroszok ennyit lőnek és ennyire pontosan, akkor hogy a pitlibe lehet, hogy még mindig ott állomásoznak, ahol 2014-ben voltak? :D"
Úgy, hogy közben odatoltak több százezenyi ukránt, meg nyugati haditechnikát te fasz. Azokkal szerinted mi lett? Maguktól estek szét?
Annyira szánalmasan ostoba vagy, hogy hihetetlen.
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2024.03.14 20:49:26
@arthurthedent: "Amennyire én tudom"
Akkor az nyilván nem nagy baromság :D

"a hagyatéki eljárások száma a legjobb becslés az orosz veszteségekre. "
Hát persze. Hiszen végül is mindkét oldalnál szigorúan titkos a veszteséglista- baszki, még az amcsi hadseregben is az volt - de a hülye orosz kiteszi a hagyatéki eljárásokat az egyébként levágott és hozzáférhetetlen netre.
A középkori állapotokat szeretné visszaállítani a fundamentalista konzervativizmus, amely egyre nagyobb szerepet játszik a folyamatosan jobbra tolódó magyar állami politikában. A felvilágosodás értékeinek teljes tagadásával és a kapitalista társadalmi viszonyok kárhoztatása révén az irány teljesen…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.07.31 17:33:23
@Alexander8: Mit okoskodol te itt? A szerző úr ismeri a középkort mint a tenyerét.
Háromszor is megnézte a Gumimacikat meg egyszer a Shreket.
És a napnál világosabb, hogy Orbán a Süsü a Sárkány féle középkort fogja visszaállítani ahogy talál egy magas, kevésfogú debil Süsüt. Már van egy, csak az nem zöld.
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.07.31 19:17:32
@Sorállományú előfelvételis: Ja, értem, tehát az ábécé nem tudása az pont olyan, mint hogy félreérthetően írtam meg, hogy sötét a lövész is meg a tüzér is. Marha nagy alázás tényleg. :D:D:d
A kis szerelmed kijelentette, hogy az Ny nem betű. Ez bazmeg általános iskola elsős tananyag. Na, majd ha azt tudja, akkor felérhet a valagamig a szerelmed.
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.07.31 22:35:06
@Alexander8: Letöltötte a Hupikék Törpikéket, megnézi, aztán lemos téged a középkorból.
Még legalább egy évet kell kihúznia az Orbán-kormánynak nemzetközi elszigeteltségben és pénzszűkében ahhoz, hogy bármi esélye legyen a túlélésre. A miniszterelnök ugyanis arra bazíroz, hogy a jövő tavaszi uniós parlamenti és hazai önkormányzati választósokon átütő sikereket ér el a Fidesz, és…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.07.17 01:32:58
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Itt lihegsz, egyedül, senki nem játszik veled. Mint a valóságban, ahol a családod is szégyell. Kibaszott szánalmas vén kretén vagy.
Persze nem szán senki, én például jókat röhögök rajtad. :D:D
Történész szemmel nézve egy szuverén ország többfajta belső hatalmi válsággal küzdhet, melyek közül néhány fegyveres hatalomváltással is járhat. Ilyen a puccs és a polgárháború is. Az előbbire utoljára 2016-ban láthatunk példát Európában, amikor Recep Tayyip Erdogan, török elnök hatalmát próbálta…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.06.27 20:07:55
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Nem vagyok nemzetközi jogász, de az orosz nem véletlen nem hívja háborúnak.
"Ezért nem hiszem, hogy amerikai konvojok vonulnának Ukrajnában."
Hát? Úgy gondolod, hogy eldobják a tankokat, fegyverrendszereket a határig, aztán onnan vigye aki tudja? Szóval ennyire nem hülyék az amerikaiak, mert bár tudják, hogy az ukránok genetikailag képtelenek a korrupcióra, azért figyelgetik a technika sorsát :D
Ennek némileg ellentmond a Pentagon
A defense official said that the U.S. military was taking "proactive steps" to stop "the illicit diversion of U.S.-provided weapons" although added that there was no evidence that any such diversions were taking place.

The team will be weapons experts with the aim of keeping tabs on the U.S.-supplied arms in an operation that does not involve American soldiers fighting alongside Ukrainian forces. The inspectors will not be near the frontline, the Pentagon said.
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.06.27 21:55:13
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Hát kb. ezer nem kívánt intézkedést kell meghozni, ha az ország totális háborút hirdet.
Fel kell csapni pl a katonai doktrinát, aztán megnézni, hogy mit mond akkor, ha az anyácska fővárosától az ellenség 400 km-re van. Nem ilyen sittesek meg vágneres zsoldosok harcolhatnak, hanem a reguláris felnövelt hadsereg.

Figyelj. Légy erős, hogy katonák szállítják a katonai felszerelést, és az usa nem fogja rábízni egy ukrán tizedesre az egymilliárd dolláros patriot rendszer szállítását. Hívhatod inspectoroknak, de attól ők még amerikai katonák, akiket necces kilőni.
Többek között ezért volt necces a repülők átadása. Mert ha x ország felségjelével repül és lövik le akkor az gáz, ha meg még x országban átlajstromolják, akkor az hadbalépés az ukránok mellett.
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.06.27 22:33:37
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Most várjál,miről is beszélünk? Azt mondtad, hogy balfasz az orosz, mert nem lövi ki a szállítmányokat valahol hátul. Erre mondtam, hogy nem biztos, hogy jó ötlet odalőni ahol amcsi inspectorok vannak. Meg technikusok. Meg tanácsadók. Meg szállítmányozók, és véletlen mindegyik az USArmy tól kapja a fizetését.
Ezt nem tagadja a Pentagon, de megnyugtatja az adófizető patriótákat, hogy ezek nincsenek a frontvonal közelében.

Semmi ellentmondás nincs. Alapból nyilván megtesznek mindent, hogy ne lássa az orosz, hogy mikor mit szállítanak ( innen is gratula az unió félkegyelmúinek, akik twitteren mutogatták hogy miket küldtek, mikor, melyik konténerben), azért nem gondolom, hogy olyan könnyű kilőni egy teherautón szállított, mozgásban levő akármit, de még necces is, mert marhára szarul fog kinézni, ha a cnn mutogat 8-10 amcsi katonai temetést.
Nagy a titkolózás a Magyarországra szállított ukrajnai magyar nemzetiségű hadifoglyok ügyében, amin nem lehet csodálkozni. Valószínűleg most próbálja hatástalanítani azt a politikai pokolgépet a magyar kormány, amit saját széke alá rejtett. Ha igazak a hírek, akkor Semjén Zsolt…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.06.18 23:39:48
@birkamenet: "NYÁRON MÁR UKRÁN ZÁSZLÓ FOG LOBOGNI A KREMLEN"
Ezt már tavaly is ígérted matyi..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.06.19 18:32:08
@birkamenet: VOlt jobb dolgom, mint ostoba vén faszok ostobaságait olvasgatni.
Lássuk be, annyit értek bazmeg mint Zelenszkij zongoráján a kottatartó.
Milyen érzés, hogy az elmúlt 5 évben semmi nem jött be abból amit mondtál? Konkrétan semmi. :D
Jókat röhögök rajtad, meg a botcsinálta vegyész Kurton, aki szerint az Ny nem betű, hanem hang.

Bazmeg, tényleg, mi volna, ha visszaolvasnátok egy-két év okádásait, amit ide csináltatok? Nem tűnik fel, hogy mennyire el vagytok tévedve?
Valószínűleg már sok fideszes szavazó sem érti, miért tart ki továbbra is olyan eltökélten Vlagyimir Putyin rezsimjének támogatása mellett Orbán Viktor, amikor már sem politikai, sem gazdasági haszna nem származik az országnak belőle. Ráadásul nem állnak túl jól az oroszok a háborúban sem, így még…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.05.17 19:06:14
@Sorállományú előfelvételis: Hát igen, a hasonló korcsok végső szava.
Bele van dögölve az orrod a tényekbe, erre neked erre nincs időd. Az ne zavarjon, hogy itt fosod tele a netet naponta harminc faszsággal, de hirtelen nincs időd, amikor az lenne a kérdés, hogy ugyan mondj már széles-e világon olyan légierőt ami úgy működik ahogy a nyelvtanból felmentett buzikád mondja... ::D:DD:
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.05.18 01:34:42
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
"Az ny az nem betű"
Képzeld vannak ilyen agyatlan idióták, akik ilyeneket leírtak.
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.05.18 01:40:13
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Olyat sem írtál, hogy a kódtáblázattól lesz betű a betű? Meg olyat sem, hogy dislexia? :D:D:D

Te bazmeg egy ország korcsa vagy. Képzelem, hogy akik ismernek azok mit röhöghetnek rajtad :D:D:D:
Az embertelenséget meg kell állítani. Amit az oroszok művelnek a megszállt területeken, az népirtással ér fel, így e területek felszabadításával az ukránok életeket is mentenek. ez önmagában is elegendő ok, hogy ukrán győzelemre van szükség,   2. A nemzetközi jognak megfelelő rend…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.02.04 01:31:26
@Szentgáli Zsolt: Tudatosan megálltak:D
Az megvan, hogy van vagy 600 km határ, ahol egy lövés sem volt?
És ezzel mit akarsz mondani? Hogy annyira nem hülyék az ukránok, hogy megtámadják Oroszországot, és ezzel 8000 atombombát zúdítsanak a fejükre?

youtu.be/oPjbKKpkKMg
Tessék. Egy amerikai szenátor, vietnámi kitüntetett hős beszél. Nyilván putyincsicska, fogalma sincs a háborúról, hiszen nem hozzád hasonló fotelhuszár.
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2023.02.04 01:34:50
@Szentgáli Zsolt: "A szólásszabadság nem korlátlan. A magyar törvények is tiltják a horogkeresztet. Szerencsére"
Szerencsére, hogy az ukrán törvények nem tiltják, különben az azovi ezred hogyan is viselhetné, ugye?

Áruld már el, hogy a fajtád miért menteget egy korrupt és nácikat támogató rezsimet? Mert megtámadták?
Tehát ha valakit megtámadnak, akkor ott és akkor törlődik az előélete, minden meg lesz bocsájtva neki?
Tegnap fontos nap volt a belsőégésűek sorsát illetően az EU-ban. A tervek szerint a parlament által jóváhagyott javaslatot a 27 tagállam környezetvédelemért felelős miniszterei is támogatták volna. A német koalíciós kormány azonban az utolsó pillanatig sem tudott egységes álláspontot kialakítani.…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2022.07.01 09:44:50
@GyMasa: Dehpgy érte el az 5% részarányt. Tudtommal az utóbbi két évben érték el, hogy az új autók 2-3%a elektromos.

Ja, és még annyit ehhez az idóta szabályozáshoz. Ha a német autóipar abbahagyja a benzinesek fejlesztését akkor azzal lemond a világ többi részéről. Ugyanis vannak helyek, ahol soha az életben nem lesz elektromos autókázás. És a világ nagyobbik része ilyen hely.
Kentaurok, főispánok, szódabikarbóna Tudom, lerágott csont. Figyelemelterelés. A kibontakozóban lévő gazdasági mélyrepülés elfedése… Valóban, mondhatnánk azt, hogy szóra sem érdemes ez az egész főispánosdi mizéria. Bedobták, rágtuk, lecsengett. Elmélkedhettünk rajta, hogy mi jön még, vajon mikor…..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2022.06.30 22:24:02
@birkamenet: Ejha matyi... nem megy ez neked ma..
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2022.06.30 22:36:45
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

:D:D:D
Kurt, add fel.
" Az ny nem betű. Hang. "
Aztán két sorral lejjebb beidézed ba zmeg, hogy
"NY betűvel kezdődő magyar szavak listája (726)" a szótár.com -ból

Hahó öcsi.

Hallod, te színvonalon aluli vagy. :D Téged egy ötödikes kivégez :D:D::D
Kurt úrfi aki nem ismeri az NY betűt 2022.06.30 22:40:18
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
A magyar ábécé a magyar nyelv írására használatos ábécé, amely 40 latin betűből áll:

A, Á, B, C, Cs, D, Dz, Dzs, E, É, F, G, Gy, H, I, Í, J, K, L, Ly, M, N, Ny, O, Ó, Ö, Ő, P, R, S, Sz, T, Ty, U, Ú, Ü, Ű, V, Z, Zs
Ismeretes továbbá az úgynevezett kiterjesztett magyar ábécé is, ami 44 betűs,

De ezt hagyjuk, ez már túl sok neked :D:D:D: