Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mosodás

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt egy évben miközben végig néztem, ahogy a magyar nyelvű ún, „hifi”, úgy nevezett „sajtó” egyenesen beleáll a földbe, előtte sem sok minden volt, de hát a semmiben az a kevés is soknak tűnik, szóval miközben egyértelmű és nyilvánvaló lett a helyzet, hogy ingyen senki nem csinál semmit,…..
Már elég régóta követem a 47Laboratory szárnyai alól kibújt japán Sparkler Audio dolgait, de csak vágyakozva, hiszen európában egyelőre nincs forgalmazója, így nem sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm velük.  Tervben volt, hogy a kis 5 wattos integrált erősítőjét majd egyszer megrendelem, de hát…..
Retrofuturista hifista Elindultunk 2018.01.31 19:39:05
Ez a blog szubjektív élményeimről fog szólni, amelyeket kirándulásaim során szereztem a hifik és a zene világában. Elmesélem, hogyan lettem hifibolond.  Mivel jogi egyetemre mentem, nem szereztem műszaki ismereteket ahhoz, hogy beható elektronikai és objektív mérési eredményekről, javítások műszaki…..
 "Bár nincsenek cenzoraim, de olvasóim sem."   Akadhat, aki az írást olvasva, csak LEGYINT! .... újabb Tűsarkú a szénakazalban! A vezető csillagjósok szerint a bolygók állása ma éppen kedvező, hogy köztudatba csöppenjek.J   Magamról…..
mosodás 2010.09.02 14:08:02