Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spgy

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi ügyben szinte minden probléma előjött, ami egy hitelre vásárolt új építésű ingatlan vételénél felmerülhet. Sokan nincsenek tisztába az ilyen konstrukciók veszélyeivel, pedig nagyon könnyen elveszítheti az ingatlanba fektetett vagyonát a vevő, és még…..
spgy 2008.08.23 10:18:41
T. kutya vacsorája, ill. princess01!

A történetemben a volt ügyvédet azért nem nevesítettem, mivel kisvárosban lakom - és amíg nem rendeződik sorsom - azt kell, hogy írjam: nem merem!? (szomorú, de ismét itt tart az ország - ilyen a mai szólás és vélemény-nyilvánítás szabadsága!!!)
Pl. Ez a volt ügyvédet többen fel is jelentettük (lakás-károsultak, ki nem fizetett alvállalkozók, hitelezők), ellene nagy értékre elkövetett csalás, okirat-hamisítás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőper - amiért nemrég egy év nyolc hónapot kapott - felfüggesztve!!! - nevén semmi nincs, így a károsultak több tíz/száz milliót vesztettek (még mindig működik a sógor-komaság?)
Mondhatom, hogy nekem szerencsém volt, mert legalább a lakásomat visszanyertem.

Az eseményekhez egyébként hozzá tartozik, hogy a hitelező bankból az érintett alkalmazottak is és a vezető is "át lett helyezve" - tudom, mert mint ahogy írtam - a bankkal szinte folyamatosan tartottam a kapcsolatot. Még mielőtt abba hagytam volna a törlesztést (perem elején) - személyesen kértem tanácsot, mit tegyek (válasz: fizessem!) Írtam kérvényt, hogy a perre és helyzetemre tekintettel szüneteltessék - erre kaptam a felmondó levelet.
Ezek után is többször jártam a bankban, az új fiókigazgató tisztában volt a helyzetemmel, támogatott - tudta, hogy évekig nem lesz bejegyezve a társasház, megpróbáltunk közösen megoldást találni. Tartotta a kapcsolatot a pesti központtal - ahonnan többször is azt a választ kaptuk: fizessek, vigyem a tulajdoni lapom, csináltassak új értékbecslést - akkor tárgyalhatunk.
Ebben csak az volt a bökkenő, hogy még nincs tulajdoni lapom, fizettem volna, miután beköltöztem a saját lakásomba - de milyen hitelszámlára? azt felmondták!

És végül - a volt ügyvéd milyen pert jegyeztethetne be!?
Mint magánember - kitalál valamit (hamisít, majd fénymásol aláírássommal valamilyen iratot lakásommal kapcsolatban - amit bead bíróságra - azt azonnal beíratja széljegyként és máris per alatt van a lakás - nem ismeretlen a számára az ilyesmi, perünkben előfordult! Mikor kértük az eredetit, azonnal visszakozott - de megint nyert pár hónapot!)