Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gela65

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akárhányszor járok a budapesti reptéren, ezen a szakaszon a kijárat felé ez az arány. Pedig a bőröndkiadás még odébb van, és a lépcsőzés élethosszító hatású. Dehát amondás úgy tartja: 100.000 légy nem tévedhet! A kép amúgy Athénból visszajövet készült. Megfogadtam, hogy nem írok beszámolót az idei…..
Hol kezdjem?  15 évvel ezelőtt történt. közel 30 év kézilabdázás, 4 év kosárlabdázás után valahogy elfogyott a csapat körülöttem, és én is kiégtem talán. És akkor, mint mindig egész életemben kaptam egy új utat. Persze gőzöm sem volt erről. Hogy is lett volna! 2008-ban 2 hölgy és egy úr egy 4.…..
Pár éve ismertem meg Lakházy Tamás által újraélesztett Balaton kerülésnek ezt a lehetőségét. Igen tudom, ez is egy QR kódos...g. De nem! A gondolat (maradjon fenn Ujj Zoltán sporttársunk emléke), az egyszerűsége (azért minden profin működik, a folyamatos segítség, törődés ),  a sok lehetőség pedig…..
1WT Tihany 2022 1WT Tihany 2022. 2022.06.19 15:17:53
Három éve mindegyik versenyen itt voltam. Szurkoltam és nagyon élveztem az egész hangulatát, szellemiségét. Hosszú futásaim során rendszeresen megállok frissíteni, vakarózni, időt húzni. Két éve (a 2019 UB párban után) nem terveztem versenyt, lazáztam, edzegettem (2020-ban szintezést szerettem volna…..