Regisztráció Blogot indítok
Adatok
livetorace

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma se dugunk Kutyául 2015.09.07 14:40:54
Végül is lebukásra játszottunk. A vége felé már olyan feltűnően csináltuk, hogy épp csak a lépcsőházban nem. Krisztiánnak már köszöntek a szomszédok. Kaján vigyorral persze. Aztán a férjemnek pár órával később, még kajánabb vigyorral. Ottó nem egy különösebben finom…..
livetorace 2015.09.08 19:21:46
Mint ígértem előző alkalommal, újabb indikátort mutatok meg. Persze a teljesség igénye nélkül, de pont annyit megosztva az olvasóval, amivel már boldogul.Az újabb jelző rendszer neve: Fibonacci-számok: Nem eldöntött, hogy a Gízai piramisok építéséhez vagy a nyulak…..
Sokszor hangos a média különböző negatív részvénypiaci, devizapiaci és árutőzsdei hírektől. Vajon miért nem hallunk ugyanilyen nagy hírverést a hihetetlen nyereségekről, a magukat megsokszorozni képes befektetésekről és egyéb rallykról?A technikai elemzés önmagában kevés,…..
@font-face { font-family: "Arial"; }@font-face { font-family: "Calibri"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Rövid pihenő után frissen,…..
Hát igen, ez az az étterem, ahová séta közben nem jutsz el. Még ha el is jutsz Tokaj-Hegyaljára olcsó vagy drága, teljesen vacak vagy kiváló borokat inni, kevés az esélye, hogy Tolcsva egyik mellékutcájába tévedsz. Tehát ide csak előzetes infó alapján jössz, amik általában…..
Róna Péter befektetési bankár úgy véli, hogy a válság miatt összeomlott a harminc éve uralkodó neoliberális paradigma, a piac önszabályozó mechanizmusai nem válthatják ki az állami szabályozást. A válság következtében visszafordulhat a globalizáció és újjáépülhetnek a…..
Sokat gondolkoztam az elmúlt időszakban sok dologról. Az egyik ilyen gondolatom a számtalan hasznosnak vélt "TŐZSDETANFOLYAMOK" körül forgott.El kell, hogy mondjam annak idején a befektetési dolgaimat én is ilyen tanfolyamokkal kezdtem el. Elmentem, meghallgattam, lejegyzeteltem…..
livetorace 2009.02.17 20:21:00
livetorace 2009.02.17 20:23:38