Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PT69

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Földönkívüli elrablásokkal foglalkozó cikksorozatunk újabb fejezetében egy magyar nyelven eddig alig tárgyalt témát szeretnénk körüljárni, megismertetni. Eve Frances Lorgen író, hipnoterapeuta, csaknem 30 éve kutatja a rendhagyó traumák és földönkívüli elrablások témakörét. Számos szakterületen…..
PT69 2022.08.05 23:05:46
@atisfigura:

Ja, akkor én ezt félreértettem. Azt hittem, hármunkról beszélsz, hogy nekünk lehet-e elsődleges cél önmagunk irányítása, ha már itt szaporítjuk a betűket... :))

Ha úgy általában a külvilágról van szó, akkor az a tapasztalatom, hogy maroknyi emberrel lehet igazán megütni azt a szintet, ahol önmagára és a világra való reflexió gondolkodó, nyitott, rugalmas és kritikus egyszerre. Az ilyeneknek örülök és hosszan nyomot hagynak bennem.

Azt hiszem, minden részét érteni vélem, amire céloztál, csak nem húznék ennyire éles határvonalat mi és ők (programozottak) között. Minden egyes egyéni tudatot tekinthetsz egyfajta "gépi tartozéknak" a 3D szintjén, ami a megfelelő játékélményhez szükséges és innentől kezdve alapvetően egy speciális, programvezérelte kimeneti pontok vagyunk, pont ezért nem megmondható meg pontosan, hogy szimulációban vagyunk-e vagy sem. (Nagy valószínűséggel igen.)
PT69 2022.12.18 18:21:14
@Russian0718:

Az adminról csak poénkodtam. Nem tudom, miket írt és milyen volt. De tekintettel arra, hogy több, mint egy éve posztolt utoljára, valószínűleg sorsára hagyta a blogot és már nem néz ide fel. Nem érdekli, már máshol van a fókusza. Teljesen megértem.

Sajnálom, hogy csak most keveredtem ide, nem akkor, amikor még intenzív beszélgetés és mozgolódás volt.

Egyáltalán nem ismerem a spirituális netes platformokat. Kérem, javasoljatok még felületeket, ahol esetleg érdemes figyelni, mert jó témák és hozzászólások vannak.