Regisztráció Blogot indítok
Adatok
westernwolf25

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MovieCops A KÉK LAGÚNA 2022.08.08 06:00:00
Majdnem tizennyolc éves voltam, amikor Magyarországon bemutatták A kék lagúnát. Ebben az életkorban az ember még jól emlékszik pár évvel korábbi kamaszos ábrándjaira, hogy olvasmányélményei hatására majd miféle kalandokat fog átélni mindenféle egzotikus helyszíneken, de már elég felnőtt ahhoz, hogy…..
westernwolf25 2022.08.11 06:41:35
@Field64: Nem akarom politikával szétoffolni a topikot, de azért a kormány védelmében nem árt megjegyezni, hogy nyugaton kezdődött a baloldal szélsőségessé válni a BLM, LMBTQ, PC, metoo jelenségekkel, az "illiberalizmus" egy erre adott reakció volt. Úgy tűnik, hogy a keresztény gyökreitől megszabadult nyugati világban más ideológia próbálja meg betölteni a helyét, ami viszont a társadalom jelentős részének nem tetszik.
westernwolf25 2022.08.11 22:19:30
@Field64: Nyilván azért itt másról van szó, mint hogy pusztán egy melegfelvonulás zavarja az embereket. Inkább arról, hogy nyugaton mostanában minden fronton bosszantanak, hátráltatnak, ha nem vagy valamilyen imádott kisebbség tagja, ha pedig esetleg kritizálod őket, vagy nem úgy viselkedsz, ahogy az nekik megfelel, akkor tönkre is tesznek. De lehetne számtalan példát sorolni a reklámokról, filmekről, sorozatokról, képregényekről, amikben folyamatosan a feminista, LMBTQ, BLM, woke stb. ideológiákat nyomják. Németországban épp most akarnak szervezeteket felállítani, ahol bejelentheted azt, aki rosszat mer mondani a védett csoportokról, még ha nem is törvénybe ütközőt. Besúgásra buzdítanak egy elvileg jogállamban.

Egyébként én is az élni és élni hagyni elvével értek egyet, ami nagyjából a '90-es években volt jellemző ebben az országban, csak úgy látom, hogy nyugaton a baloldali liberálisok nagyon kitolódtak a szélre, és ez természetesen reakcióval jár. Akkor majd a másik oldal elkezd abortuszt tiltogatni, vallásossá nevelgetni, melegházasságot tiltogatni, mert elege van abból, hogy nem lehet értelmes kompromisszumot kötni a politikai ellenfeleivel, mert azok bűnözőknek állítanak szobrot, írókat, költőket kukáznak stb.