Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makszem

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
myjesus hozzám jössz feleségül? 2011.06.11 10:25:00
hétfőn lesz négy éve, hogy édes drágám megkérte a kezemet. úgy rémlik, hogy annak idején nem írtam erről részletesen a blogban, így most, az évforduló emlékére ezt pótolom.a történet ott kezdődött, hogy angliában találkoztam jézus krisztussal, aki gyökeresen, teljesen és…..
myjesus kell ott fenn egy ország 2011.03.10 08:38:00
lábadozó szerelmemmel az estét dicsőítő zenék hallgatásával, pihenéssel, és keresztszemes ajándék hímzésével töltöttük (nem, ő ez utóbbiban nem vet részt). a youtube-on válogattunk kedves keresztény dalok közül, és néha belekerült egy-egy olyan is, mint például a…..
Olvasónknak nem jött be a kedvezőnek ígérkező ajánlat.Tudom, hogy nem a hitelkártya, inkább a bedőlő lakáshitel a fő profilotok, de azért elküldöm, hátha valakinek tanulságos lesz, mekkorát lehet szívni a kedvező ajánlatokkal is, még ha nem is mérhető ez ahhoz, ha valaki a…..
Olvasónkat kihagyhatatlannak tűnő ajánlattal keresték meg állítólag független tanácsadók.Nem feltétlenül szeretnék a nyilvánosság elé kerülni, csak tanácsot szeretnék. A történetem teljesen átlagos.2004-ben egy új gépkocsi vásárlására felvettem 1.800.000 Ft svájci frank…..
Na, mint ahogy azt említettem is két bejegyzéssel ezelőtt, elkezdek bankokról írni. Melyik másikkal is kezdhetném, mint a fogyasztók által a leginkább problémásnak ítélt pénzintézettel: az AXA-val.Magáról a bankról: az AXA egy belga pénzintézet. Magyarországon még viszonylag…..