Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Németh S. Tamás

2 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi (és szerintem a Ti nevetekben is írhatom) szeretünk ruhákat vásárolni. Jó bemenni egy boltba, jó érezni az új ruhák illatát, jó megfogdosni, próbálgatni őket. De a shopping túrák nem mindenkit hoznak lázba. Sokan vannak úgy vele, hogy ha ruhát kell vásárolni, akkor nem…..
Németh S. Tamás 2010.04.13 15:32:00
@norbi2k: Vedd fel a kapcsolatot az Asos-al. A webáruházak egy része (pl. Amazon) ilyenkor újraküldi a csomagot vagy visszafizeti a pénzt.
Majd tájékoztass a fejleményekről légy szíves.
Ide gyűjtjük azokat a magyar filmeket, amiket szívesen megnéznétek. Kommentben írjátok be a címét vagy az IMDB-linkjét, és a legnépszerűbbekre ráindulunk, mint egy drótszőrű tacskó...
Nem akar valaki kaszkadőr lenni? Izgalmas, jól fizet, és viszonlag kevés a baleset. Ha le akarnád tenni a vizsgát, ezek a jogszabályi követelmények:"1. Gyalogos kaszkadőrMutasson megfelelő jártasságot a különböző küzdősportok (különös tekintettel cselgáncs, box,…..
Németh S. Tamás 2007.07.20 18:28:51
Igazság szerint focival kezdeném ma is, de az UEFA-kupa a csalódott csapatok vetélkedése, úgyhogy inkább hanyagolom a témát. Kapcsoljunk inkább 21:00-től az m1-re, mert nagyon jó angol sorozat megy rajta, az MI-5, amit sajnos a kutya nem néz, pedig. Utána Kultúrház, amiben a…..
Subba Az utolsó magyar partifotó 2007.01.31 14:52:59
El tudjátok azt képzelni, kedves olvasók, hogy létezhet egy olyan magyar partifotó, ami még a Subbánál is kiveri a biztosítékot? Mi egészen máig biztosak voltunk abban, hogy ilyen egyszerűen nem létezhet. Erre tessék, itt van ez, amitől nem csak elsírtuk magunkat, hanem konkrétan…..
Németh S. Tamás 2007.01.31 14:55:27
Németh S. Fénykép 2007.01.07 06:08:00
Néha felbukkan egy bizonyos típusú fénykép a társkeresőkön.Az alany valamilyen turisztikailag fontos épület előtt áll külföldön. Távol áll a kamerától, hogy minél több látszódjon a látványosságból, a karjai szorosan a törzse mellett. Az arca el van mosódva a távolság…..
Állandóan ezt a kérdést teszik fel az ismerőseim, mintha lenne értelme.Budapest olyan, mintha nemrég 20 kisvárost összegyúrtak volna, de előtte 30 évvel beszerezték az összes tömegközlekedési járművet. Egyetlen különbséget vettem észre, a nyugdíjasok fel vannak…..