Regisztráció Blogot indítok
Adatok
takipepe

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Game World blog Videózás 1 2008.08.24 09:47:00
Húha, ehez a bejegyzéshez nagy bátorság kellett, ugyanis tegnap beütöttem a bal kezemen az első ujjamat, a hüvelyk ujjamat és úgy fáj, hogy a space billentyűt lenyomni kifejezetten nem kellemes :/ Ha már tegnap betettem a World in Conflicthoz egy saját vágásomat, néha-néha be…..
takipepe 2008.08.24 13:31:35
Mi is az a World in Conflict? Hát igen. Ezzel el is árultam másik nagy kedvencemet, a World in Conflictot.  Annak is van "saját" oldala amit üzemeltetek.  Aki nem ismerné, a WiC egy startégiai játék de nem olyan mint a többi. A játékban vannak pontok, amiket…..
Gondolkoztunk olyanon hogy nyitunk egy új oldalt, és a bloghoz hasonló módon különféle játékokkal foglalkoznánk, persze a c&c előnybe. Az oldal cime http://www.worldofgames.hu/ lenne, talán, ami még nem 100%-os. Nekünk nem mindenki tudja, de több oldalunk is van. pl:…..
Hát nem mondom, hogy könnyű dolog ez. A szabdságnak ára van? Van és ez most nyomaszt egy kicsit. Ma reggel egy hosszabb beszélgetés folyamán arra jutottam Morpheussal, hogy a teljes Magyar C&C közösséget othagyom. Ha nagyon akartam volna, maradhadtam volna, de ilyen feltételekkel…..
Game World blog Újraindul a cnchq! 2008.08.22 23:59:00
Üdv Mindenkinek! Hamarosan rájövök, hogyan kell ide videót és képet beilleszteni, türelem, ezt minden minden hanlapomon eljátszottam, sok idő kell mindenhova mire egy képet beillesztek. Mindenhol más és más! Ez van!Ja, és takipepe kérésére újraindúl a cnchq.extra.hu. Ez mit…..
Game World blog C&C Hírek! 2008.08.22 21:31:00
Üdv Mindenkinek! Íme a már a redalert.hu-n bemutatott videó, de úgy illendő, hogy egy ilyen kaliberü videó ide is felkerűljön.Olyan nagy nevek színesitik majd a játékot mint:Gemma Atkinson (the UK's Hollyoaks), Tim Curry (Rocky Horror Picture Show, The Hunt for Red October), Andrew…..
Új Kane's Wrath videó az egyszemélyes módból! Nagyon szép és hangulatos NOD misszióba tekinthetünk be. Érdemes végignézni Ezen a linken pedig megnézhetitek az új KW egységek leírásait: http://www.commandandconquer.com/intel/default.aspx?id=119#NewsMain Két új videó…..
Valahol akkor el is kéne kezdeni ezt a blogot, íme a legelső aktuális téma, a Games Convention. Előszöris kezdeném a játékok listájával amik kinn vannak Lipcsében: 1C CompanyCryostasis (PC)Men of War (PC)NecroVisioN (360, PC)Captain Blood (360, PC)IL-2 Sturmovik: Birds of Prey…..