Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vándorköszörűs.

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
február 1.– Anyu, megtalálod a játék hajszárítómat?– Angyalom, fogalmam sincs, hol van.(Kérlelő hangsúllyal:)– De olyan ügyes kis anyu vagy…február 2.– És még a másik oldalára is rajzoljunk valamit!– Jó. Mit rajzoljunk?– Valami…..
                         Az estéket szeretem a legjobban. Addigra már Apu is haza szokott érni; a kert felől jön, észreveszem az üvegajtón át, vidáman rikoltozom,…..
Mindenki mondta, hogy ne hagyjam a végére. Én magam is megfogadtam többször is, hogy rendesen beosztom az időmet. Neki is kezdtem párszor – például hasról hanyatt fordulni már régesrég megtanultam, igaz, ebben az is szerepet játszott, hogy utálok hason feküdni. (Még valamikor…..
Hű, már vannak kommentjeim is! Kétszer is elolvastam őket, de aztán az Anyu elvitt szopizni.             Szombaton szalonnasütés volt nálunk, az első, amióta kint vagyok Anyu hasából. (Szombat, az tegnapelőtt volt, csak…..
Két nagyszerű babakocsim is van. Az egyik szép és kényelmes mélykocsi, Anyu nagyon szereti tolni. Ha beletesznek, többnyire ordítok.Pedig Anyu úgy tervezte, hogy ezzel a babakocsival és velem fog visszatérni a futótársadalomba. Hát, koppant. Nem volt elég, hogy (nagyjából egy éve)…..
Ma lettem 14 hetes. Ebből az alkalomból kisebb ünnepségeket rendeznek a városban. A művelődési házban, meg a patakparton. A helyi újságban olvastam. (Megfogdosni nem hagyták az újságot, azt mondták, koszos.)Meg valami nagyobb városban, ahová a vonat megy, állítólag…..