Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eper.UK

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem állhatom meg észrevétel nélkül az első kommentet, ami az oldalamra érkezett, mert ez alapjaiban érinti ennek az oldalnak a „céljait”, ha lehet ilyenről beszélni egy frissen született blognál. Csámcsogás az öszödi beszéden… Voltaképp ez a blog létre sem…..
Eper.UK 2008.10.29 20:45:10
A Nadapi Mór!

Elismerem, ha tévedtem. Viszont lehet azokat a támogatásokat nem a saját zsebük megtömésére igényelték. Bár ezt sem tartom valószínűnek. De, ha már lopásról beszélünk, lopnak eleget honatyáink is. Mindenkinek valahol van érdekeltsége, pl.: autópálya építés, parkoló autómaták...stb
Nálunk kinek adják a juttatásokat? Hát persze, hogy a romáknak! Most gondolom jó páran elküldenek "melegebb éghajlatra", hogy rasszista, náci, kurucinfo-t olvasó...stb. ember vagyok, meert általában ilyet és hasonlókat szoktak mondani. De, erre én csak annyit mondanék, hogy aki megvédi ezeket az embereket és engem pedig fajgyűlölőnek bélyegez meg, annak csak annyit válaszképp, hogy menjen el ezen emberek közé lakni, írassa a gyermekét olyan iskolába, ahol a romák vannak többségben. Az állami pénzek nagy részét ezeknek a semmirekellő embereknek adják oda, jogtalanul, a magyar meg csak szenved és dolgozik a semmiért! Hogy lehetséges az, hogy egy 22 éves roma lány, 8 osztállyal, abban a hiszemben, hogy Magyarország fővárosa Debrecen és fogalma sincs milyen megyében lakik, szül egy gyereket és majdnem 80E Ft juttatást kap az államtól havonta, úgy, hogy életében 2 hetet, ha dolgozott. Édesanyám 35 éve dolgozik, egy munkahelyen, egyetlen egy napot nem volt munkanélküli és a 70E Ft-ot sem kapja meg. Ez hogy lehetséges? Én azért vagyok külföldön, mert a munkáltatóm, csak feketén volt hajlandó alkalmazni, már a tB-t sem kaptam, de persze a fizetésem annyi volt, mintha be lennék jelentve. Ez ellen senki nem csinál semmit!
Persze, hogy mindenki menekül abból az országból! Nem vagyok arra büszke, hogy eljöttem, mert a könnyebb utat választottam, de Magyarországon nincsen olyan, hogy fogjunk össze, emberek.
Ha ez megvalósítható lenne, akkor az a sok mocsok, már el lenne kergetve a parlamentből és nem lennének "Kolompár Orbánok" sem és így a Magyar Gárdára sem volna szükség, amit annyi ember elítél, de ha ők nem volnának, akkor a romák még ennél is bátrabbak lennének.
Eper.UK 2008.10.29 21:45:07