Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szent Arcról nev.Magdolna OCDS

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztus 20. számomra egy meglepetés-nap volt, mert előző nap este kaptam egy szlovák rendtársamtól egy telefonos kérést, hogy egy Panamából jött jezsuita szeretne Pestre látogatni, tudnék-e segíteni neki az eligazodásban. Őszintén szólva nem voltam túl lelkes a kérésre, mert két napra rá…..
Szent Arcról nev.Magdolna OCDS 2013.08.28 15:56:44
 "Szegény vagyok,de Ő megsegitett.Izrael gyülekezete mondta a Szent előtt,áldott legyen Ő:Világ Ura,bár szegény vagyok a parancsok teljesitésében,azonban mégis a tiéd vagyok;ezért segitesz nekem." (Pészachim 118.b.)Engem nagyon emlékeztet ez a mondat Kis Szent…..
 "Akiket megaláznak és ők nem aláznak meg másokat,akik a gyalázkodásokat meghallgatják és nem viszonozzák,akik szeretetből cselekszenek és a szenvedésüknek örvendenek-ezekről mondja az irás:Akik szeretnek,olyanok,mint a kelő nap az ő…..
Szent Arcról nev.Magdolna OCDS 2011.10.16 17:16:29
@Tompits Györgyi: Köszönöm szépen!
Sziasztok!Annak érdekében, hogy az Indamailt majd okostelefonokon is egyszerűen tudjátok használni, több lépésben átalakítjuk a levelezőrendszer felületét. Első körben a beállítások menüpontot helyeztük át a rendszermappák alá, a jövőben ezt ott keressétek.Ezen felül…..