Regisztráció Blogot indítok
Adatok
robertuska

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar válogatott pont nélkül esett ki az A csoportból, még sincs okunk panaszkodni. Dühöngeni pláne nincs. Két dolgot nem szabad elfelejtenünk, amikor csapatunk teljesítményét gyorsértékeljük. Az egyik: olyan helyen jártunk, ahol eddig soha, és bár könnyűnek találtattunk,…..
robertuska 2009.05.04 16:53:52
Arizmendi!

Ha csak pusztán az eredményeket nézzük tulajdonképpen nincs különbség a magyar labdarúgó és a jégkorong válogatott között. A világ élvonalától éles meccsen statisztika szerint egyik sem szerzett pontot. Mitől élvezi ez a csapat mégis a közszeretetet és közmegbescsülést? Nem olyan bonyolult a válasz. Ezek a srácok, elődeik, edzőik olyan körülémenyek között értek el csodaszámba menő eredményt, ami a mai eszünkkel talán el sem hihető. Sajnos én még emlékszem a jászberényi jégpályára, az újpesti pályára, ahol azért késett a meccs órákat, mert a rolbaként szolgáló UAZ után húzott szőnyeg odafagyott a jégre, a Kisstadion kettős rangadói... És a megszállottak ilyen körülmények között is dolgoztak, tették a dolgukat. Nem nyavalyogtak. Azt hiszem ez a generáció, amely Svájban pályára lépett az egész fiatalságát arra áldozta, hogy egyszer majd olyan sztárok ellen játszon akikről volt idő, hogy csak olvashatott. Úgyhogy a magam negyven évével könnyek között hallgattam a Himnuszt a német meccs után. Talán, ha majd tudunk védekezni, meg néha támadni is, akkor majd az eredménysor is szebb lesz. Reméljük adódik rá lehetőség!!
Tökutolsók vagyunk, de kívánom minden magyar sportolónak, hogy soha rosszabb mint 16. legyen egy világversenyen. Hogy az összehasonlítást befejezzem a magyar foci infrastruktúrája lassan megfelel a jászberényi jégpályának. Remélem nekik nem kell ennyi idő, hogy megtalálják a gyors felemelkedést.( a válogatotnál már mocorog valami, mint ahogy ezt a nézőszám is bizonyítja). Addig pedig kéretik a hokisokat nagyon szeretni!!!
Hajrá Magyarok!!