Regisztráció Blogot indítok
Adatok
forintuser

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismert népmesei motívum, hogy a szegénylegény a mindent eldöntő megpróbáltatáshoz akár az ördöggel is lepaktál, hogy előnyre tegyen szert. Nos, nincs ez másképp a szuperhősökkel sem.  Ismerünk szuperhősöket, akik a milliárdos technikai fejlesztéseknek köszönhetik erejüket (Batman, Ironman), vannak…..
forintuser 2015.11.22 07:21:04
Mindig is érdekelte a gazdit, hogy mennyire is okos a kutyája. A dolog olyannyira foglalkoztatja az embereket, hogy tudományos perspektívát is kapott és már jó ideje szakszerűen vizsgálják a kutyafajtákat, hogy melyek a legintelligensebbek. Valahol versenyről is beszélhetünk, hiszen a…..
forintuser 2015.07.08 16:57:05
@kószák egyike: Jót nevettem rajtad.Nálunk faluhelyen "csak" így nevezzük azokat a kutyákat, amik nem fajta tiszták.Elnézést, nem tudtam hogy ennyitől megmondja a nagy okos hogy én mennyire szeretem a kutyákat.Szerintem én jobban mint te.Kicsit bele is gázoltál a lelkembe.Én aki mindig a kutyák mellett voltam..Hát tudod mit?Írhatnék ide olyan kacifántos káromkodást neked, rólad, hogy egyből jöhetne a feljelentés becsületsértés, életveszélyes fenyegetés miatt.Ezért inkább bölcsen csendben maradok.További szar napot neked.:)
„Mintha nem lennék számára kihívás. Nem kapom vissza a törődést. Egy olyan pasira vágyik, aki szintén így viselkedik vele?" - igényes nőnek nehéz a kedvére tenni, de egy játszmázgató példánynak még nehezebb. Ha legalább szeretné a szexet és nem lenne frigider, Levélírónk…..
TComment A zöld Merga titka 2012.07.15 10:32:00
Ha úgy vesszük, negyven éve ismerem ezt az autót. És most már az enyém. De ez még semmi, van egy ok, ami miatt végtelenül sokat jelent nekem. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..