Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GodBadka

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Supergirl 2. évadának 10. részében Miss Martiant kínozzák a marsiak nem is akárhogy, hanem magyarul. Az első évad óta jelenlévő Martian Manhunter is beleavatkozik a jelenetben, tisztán érthetően rászól a nőre, hogy “Fejezd be!”. Vagyis inkább azt mondja, hogy Fegyézd bé! Mondjuk inkább olyan a…..
Ennyi az egész, de legalább ismét halljuk a kissé lelassított főcímzenét. A kultsorozat folytatása jövőre várható, és Lynch is szerepel majd benne, ismét ő alakítja Gordon Cole-t, az FBI területi igazgatóját...
Egy kifejezetten jó egyéni és egy nagyon vicces csoportos produkció, hét felejthető vagy kifejezetten rossz előadás és a műsornak egyre többet beszóló zsűri (amibe egy új tag is érkezett) - erről szólt a Sztárban sztár vasárnap. A TV2 zászlóshajója, ami egy kurva drága jachtnak tűnő, de a valóságban…..
A napokban kezdetét vette a riói olimpia, mi szurkolók pedig alig várjuk azokat a számokat, amelyekben hagyományosan sikeresek vagyunk. Számolgatjuk vajon hány arany jöhet össze úszásban, kajak-kenuban, vívásban. Mikor játszik már a vízilabda válogatott? Mikor úszik Katinka?Ilyen és hasonló kérdések…..
Még tart a The Voice párbajköre, jövő héten újabb indulókkal, de mivel egy kör már lement, meg tudjuk nézni, a mostani felhozatalból kik azok, aki veszélyesek lehetnek Király Viktorra. Nagyjából mindenki. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy a The Voice az élő adásokig…..
Egyszerűen imádtuk a Daredevilt a Netflixen, és fogalmunk sincs róla hogyan bírjuk ki a következő évadig azon kívül, hogy minden apró pletykát elolvasunk az interneten. Az ilyen pletykák egyike volt, hogy a Marvelhez visszakerült jogoknak köszönhetően a Megtorló, a Szellemlovas és…..
GodBadka 2015.06.10 16:56:47
A tervek szerint a Fox egy évad erejéig visszahozná a képernyőre a 2000-es évek egyik legnépszerűbb sorozatát, a Prison Breaket, ami itthon A szökés címen futott. A tervek szerint ez egy limitált sorozat lenne, ami nagyjából egy tucat új részt jelenthet, és a TV Line szerint…..
A fenti videó előzménye dióhéjban: Bill Cosbyt, az amerikai televíziózás egyik ikonikus alakját azzal vádolják, hogy pályája csúcsán több nőt megerőszakolt. Nem mai keletű a dolog, de most megint felkapták a történetet és egyre több nő jön elő a saját sztorijával, amiket…..
Ez márpedig kurvajól néz ki, és punktum. Az első hét percben a Birodalom megérkezik a Lothal nevű bolygóra, és velük együtt a zsarnokság és elnyomás is. A rohamosztagosok megfélemlítik a jónépet, új törvényeket tartatnak be és úgy általánosságban faszfejként viselkednek,…..
Skultéti Orsolya babaházak és miniatűr tárgyak megépítésével (is) foglalkozik, a blogjára pedig most feltett több képet arról, hogy megépítette miniatűrben Sherlock Holmes lakásának a konyháját. Természetesen a Cumberbatch-féle verzióról beszélünk, mi másról. Annyira…..
"Matthew, a magányos kalandor kitartóan kóborol a nukleáris katasztrófa sújtotta, terméketlen földeken a LOUGINUS LÁNDZSA nyomát kutatva, mely a történelem legpusztítóbb, legistentelenebb tárgya. Kegyetlen diktátorok kezében évszázadokon keresztül a kínzás és rombolás…..
A Super Bowl alatt, (de csak a Savannah-i tévéken) ment le egy olyan reklám, amilyenhez foghatót legutoljára akkor láttunk, amikor Klapka Görgy a 72 színű NSZK színesfilctoll-készletből random kihúzott rostírón segítségével egy A4-es lapra felírta, hogy Vámház körút 9, és a…..
GodBadka 2014.02.04 12:24:42
Én úgy tudom elképzelni, hogy ment a fedlapszállító teherautó, de eléugrott egy kiscica, és a sofőr hirtelen fékezett, így egy csomó fedlap lerepült. Sajnos közvetlenül mögötte ment egy úthenger, amit egy vaksi ürge vezetett (talán az, aki útburkolati jeleket festett a…..
Az essexi születésű, 48 éves kanadai színésznő, Amanda Tapping a Csillagkapu és a Génrejtek sorozatok (na meg a szinte mindig kihangsúlyozott dekoltázsa miatt) legalább annyira népszerű a sci-fi rajongók körében, mint a Scully ügynököt alakító Gilian Anderson vagy a Star…..
Hiába gründolt össze egy állítólag 400 millió forintot érő Las Vegas-i haknit Simon Cowell a Britain's Got Talentet júniusban kiütéssel megnyerő Attraction árnyszínháznak, a csapat emberhiány miatt kénytelen volt lemondani a show-t, írja a Bors. A Dubajt, Kazahsztánt,…..
GodBadka 2013.10.08 17:32:04
A korábbi bejegyzésem Hegedűs Petráról akkora sikert aratott, hogy úgy döntöttem, "rendszert csinálok" az efféle posztokból. Minden héten bemutatok nektek itt a blogon, egy számomra inspiráló gyönyörű modellt. Magyar és nemzetközi szépségekkel egyaránt találkozhattok.…..
Villáminterjúk Monte-Carlóból sorozatunk következő alanya Tracy Spiridakos, aki a Revolution egyik főszereplője éppen. Ő alakítja az apokalipszis után is állandóan tökéletes sminkben és frizurában rohangáló Charlie nevű csajt, aki a történetben a tesóját keresi. A…..
Az HBO pszeudoközépkorról szóló, de sárkányos-csöcsös-varázslónős-zombis sorozata előszeretettel nyírja ki azokat a szereplőket, akiket a csatorna pr-gépezete szépen lassan szimpatikusnak épít fel, és a nézők megkedvelnek - és most az teljesen mindegy, hogy a sorozat alapjául…..
Nem titok, hogy a tévésorozatok készítői nem minden esetben (sőt, az esetek nagy többségében) törekednek arra, hogy sorozataik tinédzserkorú szereplőit valóban tinikorú színészek alakítsák - ennek nagyrészt az az oka, hogy nem találnak megfelelő korú színészt, és komoly…..
A Trónok harca utóbbi három órájára senkinek nem lehet panasza, és ha jól sejtem, a követező háromra sem nagyon lesz majd, mert a nemzetközi helyzet, hogyismondjam, fokozódik, de kurvára. Ep. 8 Clip - Tyrion Walking With Bronn   Ep. 8 - Preview..
comment:com Ki legyen a Csudanő? 2011.02.10 14:30:00
Az NBC hosszas kínlódás után csak berendelte David E. Kelley Wonder Woman-rebootját, ami az 1976-79 között a tévében látott sorozat újragondolása lesz, de ha nem is, akkor a DC Comics szuperhőstörténetén alapul majd (a kettő nem teljesen ugyanaz). A címszereplő Csudanő egy…..
GodBadka 2011.02.11 09:43:36
Felkavarta az indulatokat Tarlós István főpolgármester bejelentése, miszerint a Szigetnek ezentúl területhasználati díjat kell fizetnie a fővárosnak. 2,5 milliárd forintra taksálta Budapest első körben az összeget, amit másnap maga Tarlós tompított azzal, hogy ebből 1-1,5…..
519 első beküldésében a Csillagok háborúja klasszikus trilógiájából szemezget. Lehet, péntekre kellett volna tennem, mert a háromból egy erősen véleményes.A minap Star Wars maratont tartottunk a barátokkal, megnéztük a 4-6. epizódot DVD-n, felirattal, és egy-két dolgon megakadt…..
GodBadka 2010.12.08 14:04:11
@Franci1969: Keress rá a google-ben. Meg fogsz lepődni. Nem a fordító találta ki, előre megsúgom. :)
GodBadka 2010.12.08 14:05:44
@Franci1969: Már persze ha a lőelemképzőre gondoltál, mint értelmetlen dolog.