Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WaseK

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akik próbálták, kivétel nélkül azt mondják, hogy a börtönvilágot csak az ismerheti igazán, aki eltöltött odabenn egy kis időt. Szerzőktől nem szoktunk priuszt kérni (még erkölcsit se nagyon), úgyhogy maradjon Iustizmord kolléga titka, honnan ez a tárgyi tudás, amely a most következő poszt mindegyik…..
WaseK 2011.02.08 18:05:18
@Gloria Mundi: Ugye a szabad fegyvertartásnak az a visszatartó ereje, hogy egy rabló, vagy akár csak egy piti táskatolvaj nem tudja, hogy mikor lövik le a tettéért. És ez az igazi elrettentő hatás szerintem.
Amit a fegyvertartásról írsz, azzal egyetértek.
Közel két hónappal ezelőtt a Konteóbarátok Körének törzsközönsége meggyőző többséggel amellett döntött, hogy a következő összeesküvéselmélet, amelyről olvasni szeretnének, a Fenyő János élete (pontosabban halála) köré szőtt titokzatos eseménysorozat legyen. Lássuk…..
WaseK 2010.11.26 13:43:25
@Puch:
Akkoriban még nem létezett az automata kézifék? Vagyis, hogy csak egy apró gázadáskor enged ki és nem kell taposni a féken?
A harkályok szép színes, és hasznos madarak, nem zavarnak senkit, leszámítva a farontó férgeket. Az orosz harkályt azonban évtizedekig utálták a rádiósok és azóta is számtalan elmélet alapja. Ez itt az én csapongó, kissé össze-vissza írásom az orosz fakopáncsról,…..
Beköszöntött az igazi nyár, márpedig mindenki tudja, hogy az összeesküvéselméleteknek ez az időszak kedvez csak igazán. Igyekszünk felvenni a ritmust, úgyhogy mai konteónk két legyet is üt egycsapásra. Egyrészt összefoglaljuk a Roswelli Incidens néven közismert esemény…..
WaseK 2009.06.15 11:23:04
@Blogger Géza: Majd ha lesz óvodás gyereked, aki még nem tud cipőfűzőt kötni, akkor rájössz, hogy bizony naponta használjuk még mindig :)
Autófília BoyRacer 2009.02.26 13:00:00
Ez az autó az igazi BoyRacer gép! Mert jelen esetben a szóösszetétel nem csak a gép „kategóriáját” jelöli, hanem magának az alapul szolgáló modellnek is a gyári megnevezése. Legalábbis részben. Az alapot jelen esetben ugyanis egy Daewoo Racer adta a projekthez. A Racer…..
Sziasztok!Miota Ragyogas lekerult a focsodak listajarol azota nem jelentkeztem, de most egy utolso bejegyzes erejeig klavit ragadtam.Ugyanis, Ragyogas epitoi neveben mindenkepp szeretnem megkoszonni annak a par embernek az onfelaldozo munkajat, akik az utolso pillanatig Ragyogast is tamogattak…..