Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orosz Kánnai András

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy olyan korban, mielőtt elterjedtek volna az okostelefonok, táblagépek és egyéb elektromos eszközök, a társasjátékok jelentették az egyik fő szórakozási forrást a családok és barátok számára, a Monopoly és a Scrabble klasszikusoktól kezdve az összetett stratégiákat igénylő játékokig, mint a Catan…..
Olyan ez, mint két különböző világ közötti választás, ahol mindkét univerzumnak megvannak a saját varázslatos pillanatai, és emellett megvannak a buktatói is. Én ebben a rövid cikkben megpróbálom bemutatni mindkét világ pozitív és negatív oldalát is. A társasjátékok mellett az szól, hogy nincs…..
Gondolom a legtöbb embernek nem kell bemutatni a Széchenyi-hegyi Gyermekvasutat, viszont szerintem annál kevesebben tudják, hogy milyen egy gyemekvasutas napja szolgálatban.   A gyermekvasúton 15 csoport dolgozik, akik felváltva szolgálnak. Ebből következően egy csoport 15 üzemnaponta szolgál…..
A War Thunder egy ingyenesen játszható, többjátékos online játék, amelyet a Gaijin Entertainment fejlesztett. A játék lehetővé teszi a játékosok számára, hogy különféle korokból származó katonai járművekkel harcoljanak egymás ellen. A játékosok különböző nemzetek tankjait, repülőgépeit és hadihajóit…..
Ki ne szeretné az adrenalint, akár kis, akár óriási mennyiségben? Ki nem szereti a hegyek hűvös és tiszta levegőjét? Akármelyiket is szereted az előbb említett dolgok közül, vagy ha egyszerűen csak pihenni akarsz, akkor ajánlom neked az Oxigen Adrenalin Parkot, amely egy nagyon szép hegy oldalába…..
A Hearts of Iron IV egy háborús szimulációs videójáték, amelyet a Paradox Development Studio fejlesztett ki és a Paradox Interactive adott ki. A játék a második világháború idején játszódik. A játékban lehetősége van a játékosoknak, hogy átvegyék az irányítást bármely ország felett, és győzelemre…..
A Cities: Skylines egy népszerű városépítő szimulátor játék, amelyet a Colossal Order fejlesztett ki és a Paradox Interactive adott ki. A játék 2015 márciusában jelent meg, és manapság naponta átlagosan 20 ezren játszanak vele – olyanok, akik élvezik a saját virtuális városaik felépítésének és…..
Szubjektív A jelkód: Valorant 2022.04.01 14:52:11
Az egyik délután én és a barátaim egy üzenetet kaptunk. Egy küldetésre hívtak el minket, és az üzenetben csak pár szó állt: holnap délelőtt, a jelkód: Valorant. És hogy mit jelenthet ez az üzenet? A Valorant játékot 2019 októberében mutatta be a Riot Games, amelyik már ekkor elég híres volt az…..