Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovach Alma Anna

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szubjektív BeReal 2023.06.07 10:59:09
Gondolom, nem mondok új dolgot, mikor azt mondom, hogy a szociális média elég nagy részt foglal el a mindennapi életünkben. A legismertebb alkalmazások között van az Instagram, a Snapchat, a TikTok és még sok más. Ezekben az alkalmazásokban lehetőséged van arra, hogy bármikor, bármilyen képet,…..
Szubjektív Tesók 2023.05.04 18:26:26
Olyan szerencsés (vagy nem szerencsés) helyzetben vagyok, hogy van négy fiú öcsém. Ebben a cikkben e csodás helyzetnek előnyeit s hátrányait fogom taglalni. Az első dolog, és számomra a legfontosabb az, hogy megtanulok alkalmazkodni. Mindenhol és minden helyzetben. Mindenféle szituációban: amikor…..
Szubjektív E-book vagy könyv? 2023.04.05 21:31:59
A technológia folyamatosan fejlődik, és a fejlődésből a könyvolvasás sem maradhatott ki. Tavaly nyáron én is kaptam egy e-könyv olvasót. Ennek kapcsán azon kezdtem el gondolkodni, hogy a könyvek vagy az e-bookok-e a jobbak? A könyvolvasásnak van egy hangulata. Szerintem sok mindenkiben megvan az…..
Idén először vettem részt az iskolai sítáborban. A buszokhoz 6:30-ra kellett kiérniük azoknak, akik az iskola által ajánlott boltból bérelték a sílécüket. Nagyon korán volt, ezért forgalom se volt a városban, és miután felvettük az egyik évfolyamtársamat, meg is érkeztünk a buszokhoz. Nagyon…..
Egy őszi napon elmentünk a Bikás parkban lévő ARC kiállítást megnézni. Összeségében mi a véleményed a kiállításról? Van, amin változtatnál? Juli: Nagyon tetszett a kiállítás, mert utána sokáig tudtam gondolkodni ezeken a képeken, és a humor miatt megmaradtak a képek. Andris: Nagyon tetszett.…..
Szeretnéd megtudni, hogy melyik klotyó a legtisztább, leginkább használható a suliban? Melyiknek csak nagy a hype-ja és melyik igazán menő? Ezt feltétlen tudnod kell, úgyhogy ne menj máshova! Megfejtem neked ezt a rejtélyt. Kezdjük egy kis történelemmel, méghozzá azzal, hogy már Julius Caesar is…..
Nemrég Prágába utaztunk a családommal, hogy kipihenjük magukat és élményeket szerezzünk. Autóval utaztunk, és ez négy tesóval elég neccesre sikeredett. Olvasni szerettem volna, de mondanom se kell, hogy nem igazán volt erre lehetőségem. Amikor megérkeztünk, kipakoltunk, és mivel későre járt,…..
Leiner Laura könyvsorozatai óriási népszerűségnek örvendenek, főleg a tinik körében. Az Iskolák versenye második trilógia is igen népszerű lett, csakúgy, mint az első, és nemrég, pontosabban november 23-án ki is jött az utolsó része a sorozatnak. A barátnőimmel, amint lehetőségünk adódott,…..