Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kives

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus a bajnoki szezon vége előtt két fordulóval felmentette Massimiliano Allegrit a csapat irányításának felelőssége alól, s azóta többször arról szóltak a hírek, hogy a felek nem tudnak megegyezni a szerződés felbontása tekintetében, miközben a klub megfelelő jogalapra hivatkozott. A mai…..
Kives 2024.06.04 12:46:51
@OneT: +1
@Del Pybala: én általában egyet értek veled ... most is !!!

@MarcoT: akárcsak veled. Pontosan erről van szó.
A Corriere Torino beszámolója szerint ezen a héten Cristiano Giuntoli egyeztetést fog tartani a vezérigazgatóval, Maurizio Scanavinóval, a cél pedig a játékospiaci büdzsé meghatározása. A pletykák szerint a klub körülbelül 40 millió eurót költhet majd igazolásokra, azonban ez az összeg nem…..
Kives 2024.05.28 21:44:20
@Rikoo: szerencse az nagyon ránk fér.
Valóban Zhegrova neve felmerült már. Nem láttam sokat játszani, de whoscore szerint a Lille legjobbja volt idén. Akár jó is lehet. Ha jön
A Sportitalia munkatársának, Alfredo Pedullànak nyilatkozott nemrégiben Maurizio Sarri, s a nyilatkozatban felmerült a mester egyik legnagyobb visszhangot keltő kijelentése az edzhetetlen csapatról, de Thiago Motta esetleges érkezéséről is elmondta a mester a véleményét. „Soha nem mondtam olyat,…..
Kives 2024.05.27 07:27:57
@ggbuffon: a kutyánál azért sokkal több szurkolónak hiányzik/hiányzott.
Az első 5 évében 4-szer az év olasz csapatába választották, egyszer pedig az év seria A játékosának.
Az első 4 évében stabilan megvoltak a 30+ mérkőzésszámai is. Az utolsó 2 évben valóban sok volt a sérülése. Viszont látszott a különbség a támadásokon amikor a pályán volt. De ez az én véleményem.
Nem kötekedni szeretnék, mert tudom, hogy nagyon megosztó volt az Ő megítélése. Csak te fentebb már annyira ragaszkodtál a kész tényekhez, akkor gondoltam megosztom ezt veled.
A Juventus a Bologna elleni mérkőzés utolsó szakaszát alaposan megnyomta, és az ellenfél hibáira is alapozva végül sikerült döntetlent elérnie Bolognában, a mérkőzés után pedig Kenan Yıldız a DAZN műsorában osztotta meg gondolatait. „Melyik a szebb gól, ez vagy a Frosinone elleni? Egyáltalán nem…..
Kives 2024.05.22 08:42:19
@Ppoppszi: Először is köszönöm a választ!
Távol álljon tőlem ilyesfajta Istenkáromlás. :) Hogy őszinte legyek Del Piero nem csak a Juventust szerettette meg velem, de a futballt is. Én addig nem is néztem focit tévébe, míg meg nem láttam Őt játszani. Nálam Ő az aki a labdarúgásból mindenféle jót jelent.
Talán kicsit ezért is szimpatizálok Yildizzel, mert nagyon sokszor említi Del Pierot mint példaképét. Első komolyabb góljánát is neki ajánlotta a nyelvnyújtással. /ha jól emlékszem/ és ahogy írtad is: visszafelé is így van, azaz Del Piero is jó véleménnyel van a srácról.
Arról már olvasgattam, hogy tényleg kiszorította Baggiot, de a mezszámokkal nem voltam képben. Köszönöm még egyszer!
Kives 2024.05.22 08:46:10
@Ethan Hunt: Neked is köszönöm a választ!
Az nem volt meg, hogy utódjának szánták e, vagy hosszabb távon esetleg mellé. Nem is tudom, hogy mi a jobb. Hogy így alakult, vagy ha együtt maradtak volna. De hasonló kreatív játékosok voltak mindketten. Talán jobb, hogy külön folytatták. De az biztos, hogy csodálatos ahogyan Del Piero folytatta. :)

Milyen jó ezekről nosztalgiázni! :)
Kives 2024.05.24 08:23:09
@OneT: Persze ez nyilvánvaló, hogy nagy jelentősége van. Nem is írtam olyat, hogy ne lenne. Csak valahogy arra próbálok célozni, hogy ne úgy kezeljük a 10 mezt, hogy a következő aki megkaphatja az legyen Del Piero, Baggio, Totti féle szuper tehetség.
Lássuk be erre mostanában nem csak nálunk, de a legtöbb csapatnál is kevés az esély /bár ne így lenne!/
Pont ezt a terhet kéne levenni a játékosról, aki meg sem közelíti most ezeket a legendákat, de attól még lehet egy szimpatikus és emblematikus játékosa a jelenlegi csapatnak. A jelenlegi csapatnak, amelyre most nagyon - nagyon ráférne a Juve szív, a Juve család hangulat.
A Juventus teljesítette céljait, amelyeket erre az idényre a klub a csapat elé tűzött: a zebramezesek ott lesznek a Bajnokok Ligája következő kiírásában, s a szerdai döntőben győzelemmel zárták az Olasz Kupa fináléját is. A döntő utolsó pillanataiban azonban Massimiliano Allegri a pálya szélén,…..
Kives 2024.05.20 22:01:15
@MdewC: Megegyezik a véleményünk. Szerintem is sokkal jobb és kreatívabb játékos Dybala. Nagyon szép dolgokra képes a labdával és nem is önző.
Szerintem Vlahoval is nagyon jó párost alkottak abban a kevés időben amíg együtt játszottak. Dybala tudott jó labdákat adni.

Csak hát a sok sérülések ...
Kives 2024.05.20 22:06:10
@Direct_01: egyet értek!
100 millákat simán kifizetnek az angol csapatok egyszezonos játékosokért. Minden cent nagyon kell, ne jótékonykodjunk.
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy menesztette vezetőedzőjét, Massimiliano Allegrit, akinek az Olasz Kupa döntőjében mutatott magatartása összeegyeztethetetlen a klub értékeivel. "A Juventus bejelenti, hogy menesztette Massimiliano Allegrit a férfi első csapat vezetőedzőjeként…..
Kives 2024.05.18 18:04:42
@Evoken: nem veszem offensnek. Nem bántasz meg vele, ha kineveted a véleményem, vagy hogy bajnoknak nevezek VB, EB, BL, EL nyertes játékosokat. Vállalom.

Érdekes, hogy magyarázatot vársz tőlem arra, hogy a blogon miért cserélné ki a fél csapatot sok szurokló. Láttál tőlem valaha ilyen kommentet? De ahogy olvasni szoktam ezt inkább az Allegri pártiak írják. Szóval máshoz intézd a kérdést.

Ne haragudj, de kihagyom azt, hogy tételesen magyarázkodjak neked. Egyébként is egy hosszabb véleményből kiragadsz egy mondatot és kineveted. De ne vedd offense -nek!
Kit raknék ebbe vagy abba az évbe ez egy teljesen felesleges párhuzam. Leegyszerűsítem a pontról pontra magyarázkodást: a top 6 csapat után mindenkinél jobb, drágább, és minőségibb játékosaink vannak? Én buta, ostoba szurokló úgy gondolom igen. Akkor miért védekezünk és alibizünk ellenük??? Pontról pontra, a jelen idényben.
Tisztelettel,
Massimiliano Allegri a Juventus győzelme után a Sport Mediaset számára nyilatkozott, s a mester elmondása szerint egy erős csapatot hagy hátra Torinóban, ha távozna. „A Juventusnál a győzelem az egyetlen dolog, ami számít. Nagyon boldog vagyok a srácok miatt, jó munkát végeztek, boldoggá tették a…..
Kives 2024.05.16 10:41:03
@SuperTrezi: a munkásságát figyelmen kívül hagyva ...
Nálam mindenfajta tiszteletet elvesztett, hogy másodjára is lehúzza "szeretett" klubját egy évig.
Kives 2024.05.16 11:25:46
@Rikoo: szép, hogy az Exor ennyi profitot ért el. De azt mind tudjuk, hogy ez nem a klubra lesz elköltve. Viszont lehet, hogy Allegri bére oda ment volna, vagy mások béreire.
De kis ember vagyok én ehhez, nem látok bele.
Nyilván nem kell jótékonykodnia, persze. De mehetne akkor más csapathoz. Úgy tudom a kettő kiárja egymást.
Számomra ez nem szimpatikus, ennyi. :)
Massimiliano Allegri a római döntetlen után a DAZN munkatársainak értékelte a mérkőzést, és már a Salernitana elleni meccs fontosságáról is beszélt. „Kockáztattuk ma a meccs elvesztését, egy olyan meccs elvesztését, amit nem tudtunk megnyerni, különösen a második félidőben, ahol több kedvező…..
Kives 2024.05.06 14:35:56
@juve2121: Azért az is erős egy kicsit, hogy ez a csapat, vagy keret szar játékosokból áll.
Locatelli és Chiesa EB győztes olaszok, Kostic EL győztes, Vlaho majdnem gólkirályként jött, Rabiot VB győztes, Bremer talán év védője volt.
Én sem értek a focihoz, ezt elismerem. De én nem gondolnám ezt kakinak. Nem arra gondolok, hogy 20 ponttal kellene a bajnokságot vezetnünk. De igenis kellene a kis és középcsapatokat gólokkal verni, igenis kellene, hogy valamiféle focihoz hasonlót lássunk, kellene felállást váltani néha, nem egy ötlettelen fussatok bolondok mérkőzést lenyomni hétről hétre, évről évre.
Gondolom én, de én sem értek hozzá. Csak egy gondolat.
Kives 2024.05.06 14:40:22
@Rikoo: Jól összefoglaltad ezeket a csapatokat, le a kalappal.
Én mostanában az Arsenal példáját irigylem, ezt a példát szerettem volna nálunk is látni.
Arteta átvett egy fiatal, tehetséges csapatot. Évek alatt szépen összeért a csapat, szép lassan jöttek fel a tabellán évről - évre. Mostanra pedig egy nagyon szép focit játszó sikerekre éhes /és esélyes/ csapat lett belőlük.
Persze van még csiszolni való, de öröm nézni őket. Ezt szerettem volna, ha ez történik itt a 3 év alatt!
A mai nap folyamán Romeo Agresti több játékos kapcsán is friss és feltehetően megbízható értesüléssel szolgált, az egyik ilyen játékos Dean Huijsen, és az újságíró szerint a Juventus nem következő évben számít a fiatal védőre, hanem 2025 nyarától számol a jelenleg mindössze 19 éves spanyol…..
Kives 2024.05.02 07:57:40
@Shyr Kahn: Teljesen egyet értek veled Ruganival kapcsolatban. Számomra abszolút szimpatikus, hogy évek óta szó nélkül tűri a padozást és készen áll szinte mindig.
Még egy dolgot kiemelnék vele kapcsolatban: nagyon jó irányítónak tartják. Itt a blogon is, és más forrásokban is olvastam, hogy nagyszerűen irányítja a hátsó vonalat, és van esze a játékhoz. Én mindenképpen kívánom neki, hogy az említett 32-33 éves korára egy meghatározó védő legyen nálunk. A kisebb és közép csapatok ellen pedig állandó kezdő.
Kives 2024.05.03 07:14:15
@Shyr Kahn: egyet értek, hogy nagyon szerethető és Juventino Morata, de én nem szeretném, ha visszatérne... legalábbis a kezdőbe nem.
Sok Atletico meccset nézek minden évben, valóban nagyon szép az idei statisztikája, de úgy gondolom sokkal inkább a csapat érdeme a sok gól. Nagyon sok helyzetet kihagy és lassú is. A Dortmund elleni párharc egy jobb csatárral helyette simán nyerhető lett volna.
Idén nagyon jól jött ki neki a lépés, jókor jó helyen, a tőle megszokott lesipuskás gólok jöttek, kedveljük és Ő is minket ... viszont én inkább egy fiatal feltörekvő játékosban gondolkodnék. Aki gyűjtse szépen a meccs perceket, legyen a jövő építve, legyen új Juventino.
Nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem olyan egyszerű találni egy új fiatal tehetséget.
De hátha Giuntoli meglep bennünket. Egyébként én Morata helyett inkább megtartanám Soulét.
Ugyan Itália már nem képviseltette magát a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, az olasz csapatok nagyszerűen teljesítenek a kisebb európai kupasorozatokban, s ennek köszönhetően eldőlt, hogy bizonyosan öt olasz résztvevő vághat majd neki a Bajnokok Ligája új, átalakított kiírásának. Az Európa-liga…..
Angelo Di Livio a minap a SportItalia számára nyilatkozott a Juventus jelenéről és jövőjéről, és az Öreg Hölgy soldatinója szerint a keret több játékosa érinthetetlen kellene legyen. „Ha a Juventus ismét versenyképes akar lenni, akkor Federico Chiesa, Dušan Vlahović Vlahovic, Gleison Bremer és az…..
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Kenan Yıldız válhat a megújuló Juventus arca, ezt pedig a klub a 2028-ig érvényes hosszabbítással erősítheti meg. A lap szerint a felek már megegyeztek a hosszabbítás tekintetében, a bejelentés pedig a BL-szereplés bebiztosítása után történhet meg, vagy…..
Kives 2024.04.18 08:14:26
Jó reggelt!
Nekem némiképp eltérő a véleményem, remélem nem bánjátok, ha megosztom veletek. Érdekel mit gondoltok róla, vagy hátha új gondolatokat ébresztek.
Nem gondolom, hogy feltétlenül ki kellene érdemelni a 10 -es mezt. Sajnos akkoriban még nem néztem labdarúgást, nem tudom mennyire kiérdemelve kapta meg pl Baggio, vagy a legendánk: Del Piero meg a 10 mezt. Nagyon korán, nagyon fiatalon viselték. De mondjuk Tevez sem tett sokat a klubbért amikor megkapta a mezt, igaz ő már nem volt fiatal és máshol bizonyított.
Én úgy gondolnám ez egy gesztus, vagy remény a klub részéről. Kapja meg egy szerethető játékos hátha legendává válik.

@Pavel1988: egyébként tényleg vezérek kellenének nekünk. Nem a mezszám jelenti, hogy valaki legenda legyen nálunk. Buffon, Chiello ... Del Pierot sem azért szeretjük ennyire, mert Ő volt a 10 -es... hanem mert Ő DEL PIERO!!!

Megint sokan nem fogtok egyet érteni velem, de nálam utoljára Dybala érdemelte ki. Talán 3 év után kapta meg a 10 -es mezt. Addig minden évben az év legjobb olasz csapatába választották.

Remélem, ha Yildiz megkapja, akkor szép karriert fut be, és közben találunk mellé vezéreket! Remélem újra lesz egy szerethető csapatunk és játékunk.
Kives 2024.04.18 09:17:33
@alexGicamo: Szia!
Köszönöm!
Hosszú véleményemből az lemaradt, hogy én hasonlóképpen megértem a Ti nézőpontotokat. Talán az elmúlt évek hatására nincsenek már különösebben nagy elvárásaim, sokkal inkább remény, hogy újra lesznek nagy játékosaink.
Én a Ti meglátásotokat a mezre és nem a mezszámra tenném át. Sokkal jobban örülnék, ha a Juve mezt érdemelnék ki a játékosok!
A Juventus elveszítette a pert, amelyet egykori játékosa, Cristiano Ronaldo indított a klub ellen, s így csaknem 10 millió eurót, valamint az összeg kamatait köteles fizetni a portugál támadónak. A Sport Mediaset beszámolója szerint a döntőbíróság szerdán hozott döntése értelmében a Juventus 9.7…..
Kives 2024.04.18 08:55:01
@delpi0823: Egyet értek veled! Nem csak Dybalától és nem csak a 11 és szabadrúgásokat vette el, de kb mindenkitől minden helyzetet.
Tudvalevő persze, hogy ő egy ilyen játékos. Mindig mindent rá kell kijátszani, de a Juve család, a Juve csapat összetartása erősen megbomlott ekkor.
A Tuttosport hasábjain olvasható Fabrizio Ravanelli nyilatkozata, aki beszélt a hétvégi torinói derbiről, illetve a Juventus ikonja a nyári mercato kapcsán is megfogalmazott egyes elvárásokat. „A derbit a megfelelő koncentrációval kell kezelni, és nem szabad figyelembe venni a tabellán látható…..
Kives 2024.04.12 08:57:41
@Shyr Kahn: +1
@delpi0823: +1
Ha jól emlékszem tavaly minden európai kupasorozat döntőjében volt olasz csapat. Sajnos egyik sem nyert, de látható, hogy van azért erő a Seria A -ban.
Marco Tardelli véleményezte a Juventus aktuális helyzetét a La Stampa munkatársának, s az egykori középpályás kiemelte Dušan Vlahović fontosságát. „Ha az Öreg Hölgy nem kvalifikálja magát a BL-be, az igazi sport- és pénzügyi dráma lenne, és számomra úgy tűnik, hogy az üldözőktől számított…..
Kives 2024.04.05 18:43:36
@gomorra21: :D :D :D :D ez jó volt!!! :D
A Juventus egykori játékosa, Angelo Di Livio is megszólalt a mély hullámvölgybe került zebramezes csapat jelenlegi helyzetével kapcsolatosan, s határozott ötlettel szolgált az új edző személyét illetően. "Ha figyelembe vesszük mindazt, amit a szezon második felében műveltek, senkinek a…..
A Juventus holland tehetsége, Dean Huijsen, aki a szezont kölcsönben az AS Roma kötelékében tölti, végül nem Hollandia, hanem Spanyolország nemzeti csapatát választotta, s első alkalommal kapott meghívót az U21-es csapathoz. A La Gazzetta dello Sport munkatársa arról kérdezte a fiatal játékost,…..
Kives 2024.03.21 16:33:44
@gomorra21: ++
@Shyr Kahn: ++

Abszolút egyet értek.
Andrea Cambiaso nemrégiben a La Gazzetta dello Sport munkatársának nyilatkozott múltjáról, példaképeiről, illetve azt is elmondta, melyik játékos mezét viselte gyerekként először. „A szerepköröm? Szélsőhátvéd vagyok, de szeretek a pálya közepe felé elmozogni. Mivel a szélen futballozok, szeretek…..
Kives 2024.03.11 08:37:24
@Gaben Smith: Teljesen egyet értek.
Korábban már én is hangot adtam hasonló véleménynek, ha nem is ezekkel a szavakkal.
A sajtóban Maurizio Sarri és Luciano Moggi egymásnak üzenget, miután Luciano Moggi nem volt rest és nyilatkozatában Maurizio Sarri torinói évadjáról is beszélt. „Válasz Luciano Mogginak? Nehezen tudok megfelelő választ adni egy olyan személynek akit eltiltottak a futballtól.” - számol be az edző…..
Kives 2024.03.11 08:32:20
@Ethan Hunt: +
Én is egyet értek!
A Juventus az Atalanta együttesét fogadja az olasz bajnokságban, s a torinóiak mestere, Massimiliano Allegri nyilatkozott a mérkőzést megelőző szombati sajtótájékoztató alkalmával. "A szezonnak ehhez a szakaszához érve a pontok nagyon fontosak, pontokat kell szerezni a cél eléréséhez, s egy olyan…..
Kives 2024.03.11 08:31:24
@Wizzurah: :D :D :D :D ez óriási duma volt :D :D :D
A Juventus a Frosinone csapatát fogadta, s Dušan Vlahović révén gyorsan megszerezte a vezetést, azonban a vendégcsapat Cheddira és Brescianini találataival még az első félidőben fordítani tudott. A zebramezesek így ismét futhattak az eredmény után, s ennek eredményeként Vlahović még a szünet előtt…..
Az olasz és az argentin sajtó értesülései szerint nem csupán Európában figyeltek fel a szezonban nagyszerű formát mutató Matías Soulé teljesítményére, s a szaúdi bajnokságban szereplő Al-Ittihad 30 millió eurós ajánlatot tett a tehetséges játékos megszerzése érdekében. A 20 esztendős támadó…..
A Juventus folytatja a jövő csillagainak felkutatását, s olasz és argentin hírforrások szerint megszületett a megegyezés, az ügy az utolsó részletek elsimításánál tart, így a torinói klub hamarosan leigazolhatja az argentin labdarúgás legújabb csodagyerekét, a mindössze 14 esztendős Francisco…..
Kives 2024.01.26 14:17:52
@Attilio79: Üdv!
Abszolút egy véleményen vagyunk.
Én már nyáron is írtam néhány átigazolási cikkhez, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt kéne fektetni a "csodagyerekek" elhappolásába. Én nem csak 1 kikiáltott tinisztárt hoznék el Dél-Amerikából, hanem akár 10 -et is.
Kiváló példa Pogba. Vele semmire sem megyünk már, értéke sem lesz. A fizetéséből bőven lehetne venni névtelen srácokat, fizetésük szinte semmi.
Jól mondod: bukás szinte semmi, viszont, ha a 10-15 srácból lesz akár 1 db szupersztár, már megérte. De legyen 2 vagy 3. Akkor meg aztán nagyon jók vagyunk.

Tetszik, hogy nyitunk a fiatalítás irányába.
A Juventus magabiztos teljesítményt nyújtva, gólzáporos, 6:1-es győzelemmel vette az Olasz Kupa nyolcaddöntőjét, s a ma esti negyeddöntőben a Torinóba látogató Frosinone együttese lesz az ellenfele. A továbbjutásról egyetlen mérkőzés dönt, s a párharc győztese a már két mérkőzéses rendszerben…..
Kives 2024.01.11 20:57:36
@LacaGLJuve: vagyunk azért :) De én mindjárt lefekszem és a kényelmes ágyból nézem.
Kíváncsi vagyok én is. Hajrá hajrá!
Szép estét Mindenkinek!