Regisztráció Blogot indítok
Adatok
G. Eszter

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..
   �️ A megtanulandó anyagot képzeld el a ház/város különböző részein. A helyhez kapcsolással könnyedén fel tudod eleveníteni és elkülöníteni a részeket, így nagyobb eséllyel maradnak majd meg az elmédben, ha meg nem, elegendő mindössze a helyet felkeresned gondolatban. Ne izgulj, az információk…..
Világokat akarok megrengetni, megmozgatni a hangommal, de előbb meg kell tanulnom suttogni, beszélni, majd kiáltani, míg a hangszálaim megerősödnek. Akkor viszont, abban a vágyakozás teli, megrendítő pillanatban, mikor erőre kapok, semmi nem áll majd az utamban. Semmi. Én meg miden kétséget mellőzve…..
Az elmúlt időszakban nagyon megváltoztál. A hajad, a ruháid, mindened. Ugyan az új külsőd és kidolgozott, izmos felsőtested révén akadt meg rajtad a szemem a minap, a hirtelen szerzett magabiztossághoz sajnos viszont egy - olykor ellenszenvet ébresztő - meggondolatlan viselkedésmód társult. Szimplán…..
Mégis Itt Vagyok Megrekedve 2022.03.30 21:15:22
Az érzések idővel megfakulnak, igaz? Az emlékek és lopva váltott pillantások a múlt homályába vésznek majd? Mondd, kérlek, hogy a fájdalom hamarosan illanni látszik, hogy kiszökik majd a törött ablaküveg résein, melybe hirtelen felindulásodban öklöztél bele az éjjel! Mondd, hogy a párnádon ragadt…..