Regisztráció Blogot indítok
Adatok
alma1236

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A próbaidővel és terhességgel megterhelt munkajogi kérdéseket vet fel az alábbi történet beküldője. A szerződés hiánya mindenesetre akár előny is lehet jelen esetben. Kedves Zugügyvéd! előre is bocsánat a hosszú levélért, de nagyon kétségbe vagyok esve, nem tudom,…..
alma1236 2008.08.27 13:41:36
Szerintetek aki gyereket akar. az előtte szépen mondjon fel, ne helyezkedjen el sehol, nehogy már szegény munkáltatót vagy az államot terhelje mi?! Akkor remélem ti, és a ti gyerekeitek még csak a segélyeket sem kaptátok meg, mikor születtetek!

A levélíró dolgozni akart, nem lehúzni akárkit is, nem úgy, mint a munkáltatója...

Az élősködik az államon, aki meglopja azáltal, hogy csal az adózásnál, csal a bejelentésnél, és lop-csal, ahol csak lehet.

Az alkalmazottak kiszolgáltatott áldozatai a csaló-tolvaj munkáltatóknak, akik visszaélnek azzal, hogy mindenkinek kell munka, mert szeretne kenyeret venni.
Nem arról szól az alkalmazás, hogy csak steril, családalapítást soha nem tervező embereket vesznek fel. Ez benne van a pakliban, KÖTELESSÉGE minden zokszó nélkül tovább alkalmazni azt, aki nap mint nap megtermeli számára és az ő gyerekeinek a "betevő" vagyont.
De neeem. amint neki is lenne egy kis kötelezettsége, rögtön kibúvót keres, és minden eszközzel igyekszik megszabadulni a "kellemetlenségtől" (ami jelen esetben egy nő, a születendő magzatával), eltaposni azt, aki teljesen JOGSZERŰEN, jóhiszeműen csak megpróbál ÉLNI!
De szerintük ehez csak nekik van joguk, mindenki más csak őértük létezhet, gürcölhet. Az állam is csak támogassa őket, de nehogy már elvárja, hogy adózzanak tisztességesen, vagy neagyjisten bejelentsék az alkalmazottakat, és fizessék utánuk a járulékokat.
Paraziták ezek, nem emberek.