Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tectonix

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A londoni bringás élet előnyeit és hátrányait taglaló összehasonlító emelzésünk szerint a kerékpáros-viselet és a kiegészítők drágák a Britanniában.De kinek ne érné meg, egy piros-fehér biciklis kesztyű 25 fontért, ráadásul kecskebőrből? ..
 Csak értelmezés kérdése, hogy miért nyílt ki a parkoló autó ajtaja akkor, amikor egy arra haladó biciklis már nem tudta kikerülni. Ha biztosítónak jó az értelmezés, a súlyos sérüléseket szenvedett, vétlen kerékpáros hiába várja a kártérítést.  Budapesten…..
tectonix 2008.08.23 19:36:30
bloff >
neked lehet hogy szezonalis hobbi. nekem (es meg sok mas bringasnak) kozlekedesi eszkoz telen-nyaron, hoban-melegben. nincs jogsim es evek ota nem ultem bkv-n. szerencsere.

amugy azt kotve hiszem hogy az autopalyakra eltapsolt borzaszto milliardokat a 2-3e Ft-os matricakbol fedeznek.

es az auto igenis luxus az autozok nagyobbik reszenek. a kisebbik resze az akinek elengedhetetlen munkaeszkoz.
akinek nem az azert ul bele mert nem akar felulni a koszos bkv-ra vagy csak siman lusta.
en se ulnek bkv-ra. en is vettem autot a parommal amikor jott a gyerek. de nem rinyalok allandoan hogy hu de kurva draga a benzin meg mindig lehuznak a gonosz varosvezetok.

pl reszemrol nyugodtan vezessek be a dugodijjat hogy mindenki otszor meggondolja bemegy e a varosba autoval. ez olyan mint a vizitdijj. annal is sirt mindenki de legalabb nem tobzodott mindenki ket kohogessel az orvosnal. milyen fasza hogy eltoroltek mert most legalabb az osszes oregember 20asaval viheti a recepteket es zabalhatja az allamilag (adobol, TB-bol) tamogatott gyogyszereket.
de amikor a gyerekem korhazba kerul akkor nem adnak se agynemut se ennivalot.

ez haborit fel engem hogy mindenkinek kurva termeszetes hogy megkapja amire szuksege van de amikor fizetni kell akkor megy a sirankozas.

ha nem munkaeszkoz a gepjarmu akkor luxus es kenyelem. aki nem tudja fenntartani az meg adja el, bringazzon vagy bkv-zon. vagy motorozzon ha lusta.
en fent tudom tartani az autot de inkabb megyek bringaval hogy ne szennyezzem en is varost a lustasagom miatt. azon kivul nem kell a dugoban rohadva idegesitenem magam. ennyi.

es hogy cikkhez is szoljak: a budos kurva anyjat biztositoknak hogy beszedik havidijjat, basznak fizetni a karokra es ha van felelos akkor azon bevasalnak mindent. kb csak 300%os haszonnal dolgoznak. vagy sokkal tobbel