Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hysterica Nervosa

0 bejegyzést írt és 356 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A levélíró kérdésére válaszolva: mindenképpen érdemes közreadni egy olyan sztorit, ahol a a lány azzal akarta menteni a menthetetlent, hogy a szakítósblogra hivatkozik! Ezentúl kiírjuk a posztok végére, hogy dont try this at home. A kép innen Szia Szakitshabirsz…..
A háromszög az mindig egy titokzatos geometriai alakzat, például ki hallott már szerelmi körről? Mert a körhöz mégis csak a tökéletesség képzete járul. Mai örjítő kérdésünk: minden féltékeny nőből előbújik a magánnyomozó, vagy azért vannak kivételek? Innen loptuk…..
Folytatódik a szakítósblog szappanoperája Az előző részek tartalmából. Első rész-ben a léhűtő udvarló az apját választotta a lány helyett, a Második rész-ben jött az élet a borostás pasival, most meg kiderül, mi is történik azon a nászéjszakán hátulról. És…..
Mivel elég jó kedvünk van így hétfőn, ezért nem sírunk a hétvégi dolgokon, hanem segítünk, ahogy minden jó úttörő tenné. Szingli pasit keresünk szingli lány mellé. Jelentkezni lehet emailben vagy kommentben. Szevasztok, itt az új hét! Kedves Szakítós! Én is beálltam már…..
Végetért a Sziget, de az alapszabályok nem változtak: nem ismerkedünk interneten, nem regisztrálunk társkeresőn, nem osztjuk meg zenéinket, gondolatainkat msn-n a másikkal, ha csak animált gifekre futja. Note: a fodrász randi előtt jó ötlet.  Kedves szakítsóblog.Annyi…..
Hysterica Nervosa 2008.08.19 06:22:05
A koleszos világnál nincsen betegebb és szürreálisabb könyezet, mondom ezt úgy, hogy én csak lelkes látogatóként csöppentem bele ebbe a világba. A szerelmi háromszöget azzal megkavarni, hogy az ellenséges barátnők folyosótársak? Ez csodálatos, komolyan. Kedves szakítósblog!…..
Rövid kapcsolat is lehet olyan fájdalmas, hogy a levélíró elgondolkodjon azon, soha többet ne kezdjen nőkkel. Kegyetlen világban élünk, ahol a szívek roppannak, miközben eszünket veszítjük. A levélíró kérdésére válaszolnék: lépj tovább, szevasz. Innen loptuk Kedves…..
A korkülönbségből adódik az ősi urban legend, hogy idősebb nővel mindig jobb a szex. Az állandó huzavonából, hogy ki van kivel, mindkét fél jól járt, mert a szex az jó volt. Egyébként régi szabály: az utolsó szexbe mégiscsak belead apait, anyait az ember, tehát mindig jó. Az…..
Vasárnapra tartogatom az értelmetlen posztokat. Vagy csak én nem értem mi a poén? Innen loptuk a képetKedves Szakítós!Közreadnám én is a rövidke kis sztorimat. Szóval egy nem túl egyenes férfiúval sikerült összekavarnom magam. Én komoly(abb) kapcsolatot terveztem volna, ő…..
Ebből a sztoriból a világ legkínosabb Office epizódját is össze lehetne hozni: pisilni kell a kollégának, persze gyere fel hozzánk, úgy sincs otthon senki, aztán nyitod az ajtót, és fél perc is eltelik, mire észrevesznek. Tényleg van élő ember, aki ilyenkor azt mondja, hogy meg…..
Szép kerek történet, megválaszolt kérdésekkel, és levont tanulságokkal. A szabadság, a buli és a tetoválás fontosabb, mint a ház és a szerelem. Ez van. Munka helyemen ismerkedtünk meg. Csinos lány, szemében csillogás, szerelem?! Összejöttünk. 8 hónap csodálatos…..
Már látom a kommentekek: hol ebben a szakítás, he? Hát én se nagyon találtam, legyen mondjuk az, hogy a levélíró meg Eszter valójában jártak, és most ezen a szakítás utáni barátkozás témával szenvednek, és akkor egy kicsit profilba vág a sztori. Note: a kedves szöszikkel…..
Hysterica Nervosa 2008.08.03 10:31:54
Hysterica Nervosa 2008.08.03 10:40:07
Hysterica Nervosa 2008.08.03 10:49:47
Tele van a szekrény csontvázakkal: elrontott, félbehagyott, tönkrement szerelmek, néha befigyel egy házastárrsal közös ingatlan, vagy három gyerek. Rita besokkalt a 15 éves kapcsolattól, nem ment neki a versenyzés, ezzel jól összetörte a levélíró szívét.Sziasztok!…..
Subba Subba szív iwiw: köptél? 2007.10.12 15:03:00
Péééééééééééntek! Gyerünk, kapcsolódjatok ki egy picit, a lakosság gondoskodik a kellemes pillanatokról. - A porszívóval - Köptél? - Próba - A Blikkes ember - Punci - Humor Apu - Orgazmust elősegítő ill. maszturbációs meditációk kidolgozása - Magyar nyelvkönyv -…..
Subba A vidám társulat 2007.07.11 16:01:00
Mi sem hittük, de létezik viccesebb dolog a heti iWiWes válogatásnál. Jó, igazából hittük. Viszont amikor az átlagember megálmodja, hogy ő sztár lesz, és meghallgatásokra jár, az ettől függetlenül mindig remekül sül el. Köszönjük Kamaszosnak a linkeket,…..
Imádjuk amikor a kreatív elmék teret kapnak. Pontosan ez az, amiért feltalálták a Youtube-ot!  ..
Nagy nap a mai minden unatkozó irodai patkány számára, ugyanis egy igazán remek játékot találtunk mindannyiuknak. Nem olyan lövöldözős vagy egyszerű logikai marhaságot, amilyennel csak az időt lehet múlatni, amíg nem látja a főnök a monitort, hanem egy olyan…..
Subba Lick and Kiss and Suck 2007.07.09 20:18:36
Múlt héten még azt hittük, hogy a vicces szexuális felvilágosítsás a brazil televíziózás sajátja, viszont közben kiderült, hogy megy ez Amerikában. Ott még viccesebb az egész! Kedves, nyugdíjas nénivel magyaráztatni el az orális szex szakmai trükkjeit olyan evidens…..
Ahogy múlnak az évek, az ember egyre több karrierlehetőségről kénytelen lemondani. Van itt például valaki, aki cserkész szeretne lenni? Hát van egy kurva rossz hírünk: nem fog menni. Két napja böngésszük a cserkészek illemtanát, és bár az elején még számoltuk, hogy ez a sok…..
Subba A BKV mindig izgi 2007.07.05 17:21:44
Először is: ti tudtátok, hogy a bkv.hu-ról letölthető a cég összes idegesítő szignálja. Mi nem tudtuk, azt pedig továbbra sem, hogy minek.Ennél viszont sokkal érdekesebb, hogy sikerült előbányásznunk a BKV rendszerváltás előtti aranykorának csodálatos mementóját, a…..
w Forró szél 2007.07.06 06:00:00
Meleg államtitkárok, szevasztok! Ott még nem tartunk, mint német szövetségesünk, ahol miniszter, kereszténydemokrata és nő a szivárványos zászlóvivő, de ez is valami. Már csak nyíltan ateista politikusunk nincsen; még Kóka János is azzal kampányolt, hogy ő mennyire vallásos…..
Hysterica Nervosa 2007.07.06 07:54:16
Füle Sándor · fule-sandor.blog.hu 2007.07.06. 07:12:22

3. pl hogy orokolhessenek egymas utan es egyeb prozai jogi dolgok.
Hysterica Nervosa 2007.07.06 08:31:36
Füle Sándor · fule-sandor.blog.hu 2007.07.06. 08:18:01

csusztatsz. nincs minden herero parnak sem gyereke, es akkor?
Nem tudjuk, honnét származik, és azt sem, hogy esetleg nem-e kamu. Ez az olvasói levél így is, úgy is érett a Subbára...