Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tom#55

1 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hmm, hmm... lassan kezd összeállni a kép. Márciusban filmezték le ezt a fura öszvért a versailles-i technikai központ tesztkörén. Laikusnak semmi különös, de nézzük csak meg a képet: valahogy látványosan kicsi neki a DS3 R3-bódé (a tengelytáv elég nagy, a túraautó esetében…..
Azt nem állítanám, hogy a salzburgringi volt a Ford idei legeredményesebb hétvégéje, de James Nash két pontszerzése után nyugodtan távozhattak Ausztriából. Nash az első és a második futamon is tizedik lett, azaz két pontot gyűjtött, csapattársa, Tom Chilton viszont megint…..
Szombaton kezdetét veszi a 2012-es WTCC szezon második fordulója Spanyolországban, Valenciában. Szóval jöjjenek a szokásos információk, először is a hivatalos nevezési lista. Monzához képest három változás történt. Egyrészt felkerült a listára Fernando Monje, másrészt…..
WTCC Hírblog Yvan, a profi 2012.03.20 10:58:26
A Chevrolet nagyon komolyan vette, hogy Monzában Gabriele Tarquini legyőzte a kék autókat az időmérőn. Yvan Muller Vallelungában teszteli tovább a Cruze-t. Mintha nem lenne már így is elég gyors.....
Juni Gyuri és Zengő Zoli tegnap este meglátogatta a parc fermében pihenő ötös Bömbit. ..
Az elmúlt napokban elég sok interjú jelent meg Wéber Gabival különböző portálokon. Egyrészt nagyon örültem, hogy jó sajtót kapott a hír, miszerint a Zengő Motorsport két versenyzővel indul idén, másrészt viszont sajnáltam, hogy szinte minden beszélgetésben ugyanazt a 4-5…..
Eddig csak beszéltünk róla, most végre meg is mutatjuk. Az RCM Motorsport mellett egy másik magyar alakulat is készül az idei ETCC szezonra. Az XFX Unicorse istálló megvásárolta James Thompson korábbi WTCC-s Alfa Romeóját, és azzal vág neki a március 11-én Monzában…..
Tom#55 2012.02.20 19:42:51
WTCC Hírblog Tesztözön 2012.02.14 12:49:00
Kevesebb mint egy hónap van hátra a 2012-es WTCC idénynyitóig, a tehetősebb csapatok így Valencia felé vették az irány, ahol napsütésben és kellemes melegben készülhetnek a szezonra. Nemrég a Chevrolet járt a spanyol pályán, most pedig a SEAT, Tiago Monteiro és a…..
Talán emlékeznek még, az idei magyar WTCC-futamon jelentős számban képviseltük magunkat. Telós Bandi a Chevynél melózott, én pedig egy háromtagú stábbal kiegészülve pirkadattól alkonyatig, péntektől vasárnapig ott lógtam a Zengő Dension csapattal. Dolgoztunk, keményen,…..
WTCC Hírblog Ki az a Michelisz? 2011.10.18 18:55:22
Egy érdekes riportmontázs melyet a Hathárom.hu készített. Vajon tudja-e az utca embere, ki is az a Michelisz? A videóból kiderül. Egyébként meg további színvonalas sporthírek a hatharom.hu oldalon. Sporthírek, és nem meztelen sportolóbarátnők... ..
10+2 magyar reklámfilm és 6 print hirdetés, ami a Kreatív szerkesztőségének 2009-ben a legjobban tetszett. Szerencsére nemsokára vége az első válságévnek, ezért elindíthatjuk a Kreatív és a Szívlapát közös évértékelőit. A reklámokról szoktunk időnként véleményt…..
Tom#55 2009.12.16 19:40:52
Tom#55 2009.12.16 19:42:02
Folytatódik a Real Madrid nyári nagybevásárlása. A hajlott kora ellenére tetterős Florentino Perez elnök, aki immáron nyolcadik alkalommal került vissza a futballvilág talán legnagyobb presztízsű és múltú, de az elmúlt években a nagy elődökhöz méltatlan teljesítményt…..
Tom#55 2009.08.05 13:01:12
A Magyar GP időmérőjének második harmadában, nem sokkal a leintés előtt a gumifalba rohant Felipe Massa Ferrarija a Hungaroringen.A brazilt nagy sebességnél fejen találta egy pályáról felpattanó rugó, ami Rubens Barrichello gépéről eshetett le.A pilóta nem tudott kiszállni,…..
Tom#55 2009.07.25 17:37:24
Emberek, a ma esti Top Gear adását valahogy nézi kell, mert ha lehet hinni a pletykáknak és Jeremy Clarkcon kiszivárogtatott információinak, akkor végre megtudjuk, ki is Stig, a műsor eddig csak sisakban látott kiváló autóversenyzője. Clarkson azt állítja, hogy Neil Armstrong…..
Tom#55 2009.06.21 21:36:35
Fotózoom Ready..Set..Go!! 2008.12.11 20:12:00
Sziasztok!Hát sose voltam a szavak embere. És sose gondoltam, hogy egyzser blogolni fogok. De egyszer mindent ki kell probálni /nah jó, majdnem mindent :D/Nem rég keztem el ismerkedni a fotózással, gondoltam megosztom ezt Veletek.Teljesen amatőr vagyok, szal csak kiméletesen :D..
Na kérem, a helyszínen az idő kellemes, a hangulat fesztelen, átléptük a mínusz ötödik órát. Hoszteszlányok és biztonsági személyzet rohangál ide-oda, fotósok és sajtósok ülnek a virágágyások mellett, a laptopjukon pötyögnek. Az autóból kiszállva vettem észre, hogy…..