Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kriszkontra.

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor a Football Generation videóimnál arról beszéltem, hogy a kapusok eszméletlenül bénák, valahogy az ilyenekre gondoltam. Aminek még nagyon örülök, hogy argo bemutatja a kapáslövéses választ a kirugásokra. El sem tudjátok képzelni, hány gólt lehet ezzel…..
A pepsifoci és az nso információi szerint Vaskó Tamás az olasz másodosztályú Avellino csapatába szerződött. Amíg a hivatalos honlapon nem jelenik meg, addig egyáltalán nem biztos, de valószínű...Vaskó 11-szeres válogatott, 49 újpesti meccsén 6 gólt szerzett, legutóbb a Vasas…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.08.22 15:03:39
Több mint 250 olvasatlan e-mailem van, ma remélem át tudom nézni őket mind és ahol szükségesnek látom, ott válaszolok is. Nem lesz 2 perc... Sajnos utóbbi hetekben nem tudtam rá annyi időt szentelni, mint kellett volna.A "Gyakran Ismételt Kérdések" részleg meg…..
Itt, az ujpestfcblogon, mint láthatjátok, elsősorban túrabeszámolók lesznek, de tervbe van a napi hírek feltétele, saját megfogalmazásban, véleményekkel. Tudjátok, nagyon nem szeretem azokat a fansiteokat, amik egy-az egyben lemásolják a hivatalos honlap…..