Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xer303

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Különleges osztályfőnöki órának lehettek szem- és fültanúi egy mezőberényi gimnázium tanulói, hiszen maga a köztársasági elnök tartott nekik anekdotákkal átszőtt előadást. A köztársasági elnök országjáró körútjának 8. állomásán a csinos lányokat testedzésre…..
Ez már évekkel is aktuális volt, bár akkor még nem röpködtek a száz megabitek. Már a sima 8 megás adsllel is ki lehetett akasztani a forgalmi limitet, idén pedig bevezetik a 120 megás üvegszálas vonalat. Tényleg marad ez a 300 gigás forgalmi korlát, mert így azért ez elég…..
Xer sorozatban szívott a UPC ügyfeleként, aztán a DIGI kevéért meg is szakította a sokéves viszonyt, ami nem ment könnyen, például azért, mert a két év hűségidő arrafelé a szokásosnál jóval tovább tart. Panaszáradat alant. A panelházunkba idén év elején bekötötték a…..
Xer303 2009.06.12 14:59:33
@Xer303: Elnézést az elírásért, az előző kommentemben a 2. válasz nem Frucsasz-nak szól, hanem @rez-nek
Xer303 2009.06.12 16:09:32
@Hallode: Hidd csak el hogy nem jár le. Még mindíg jó az a jelszavam amit tavaly év elején kaptam telefonon. Az pedig több mint egy év volt. Sőt, telefonon kértem, szóval 90 nap alatt kellett volna lejárnia... de nem járt le.
INGYENES BŰNÜGYI AMATŐR HANGJÁTÉK (35p.) Egy hivatásos bérgyilkost felkeres egy idegen és azzal fenyegeti, hogy lebuktatja, ha nem fizet neki. Bizonyítékul részletesen beszámol gyilkosságairól és állítja, hogy egy időgép van birtokában... Az egészet a kényelmesség…..
Xer303 2009.02.26 21:15:14
Igen tudom emberek, hogy már jó pár hete nem volt Lula folytatás, de erre van jó magyarázatom. Már egy jó ideje utalgattam, hogy valami teljesen különböző projekten ügyködtem már gyakorlatilag december óta és főleg az utóbbi 2 hétben már napi szinten.Ma végre kijelenthetem,…..
A Keleti pályudvar hajnali csúcsidejében üzelemő kettő pénztárból az egyikben még különösen ügyes alkalmazott is ül: Kati kolléganőnknek 23 perc várakozás után, 06:30-kor a 06:30-ra induló vonatra eladja a jegyet, amit aztán visszavált, hiszen a vonat elment. Reggel 6:07-től…..