Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ironhide

1 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Annyi, de annyi jó dolog van az életben, ami csak úgy jön, aztán - még ha meg is kedveljük - hamar el is tűnik. Ezt sok mindenre vonatkoztathatjuk, még az édességekre is. Gombóc Artúr legnagyobb örömére fókuszáljunk egy pillanatra a csokoládékra.  Hiába volt sokak kedvence a Chokito, amelyet…..
Több mint két évtizede írtam meg először a részletes útvonaltervet Budapestről a bolgár tengerpartig, aztán évente frissítettem. A frissítéseket mostanáig az utikalauz.hu közölte, de Árpád barátom az elmúlt két-három évben már nem igazán foglalkozik ezzel a projekttel, ami pedig a maga idejében…..
Milyen a határátlépés, mik a követelmények, és mi várja a turistát az országban? Íme a saját tapasztalataink! A határ péntek délelőtt Ha megkérdeznék tőlem, hogy mennyivel bonyolultabb ma Horvátországba utazni, mint mondjuk két éve, akkor azt válaszolnám, hogy nem sokkal. Persze most némileg…..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Utálom a postát. Akár a magyart, akár a franciát - tökmindegy. És nem azért, mert a postát divat utálni. Hanem mert az Édesanyám szomorú miattuk. Édesanyám ikertestvére a messzi Európában él, hazánktól alig 1200 km távolságra, Franciaországban. Anyu idén ünnepekre is gondosan összekészített és…..
Ironhide 2020.12.28 09:55:43
@JunkieeeBoy: Látom, nagyon jártass vagy a témában. Szerinted mi a posta feladata? Mindegy milyen levelet adsz fel. Netán az, hogy kézbesítse őket, ha már fizettél egy szolgáltatásért? Az elsőbbségi max a gyorsaságra vonatkozik.
Ezzel az erővel a bankban 100.000 alatt nem feltétlen kell a számlára felkerülni az összegnek, csak ha többet fizetsz be.
Tudomásom szerint a posta, szabályzata szerint, nem szerencsejáték, ha te vagy olyan buta és rájuk bízod a leveled, akkor annak meg is kéne érkeznie, a saját szabályzatuk szerint.
A leggyakoribb szendvicsbe, pizzára kerülő sajt Magyarországon a trappista sajt. A magyar boltokban pár hetes trappisták és tovább érleltek is vannak. Szeretjük, ha lyukacsosak és a jó trappistának jellegzetes, kellemes kesernyés utóíze van. De melyik a legfinomabb? Nézzük, mi lett az országosan…..
Ironhide 2019.11.29 08:32:27
@Translator +X+: :) Nem frissítettem az oldalt. Igen, az "állatorvosi" pecsét számából tudhatnák.
Nem vagyok róla meggyőződve, hogy van olyan étterem (azaz vendéglő), amely közelebb van a város széléhez, mint Kamié, de abban viszont egészen biztos vagyok, hogy ennél jobb a környéken tuti nincs, szóval irány Újpest!..
Csapatunkkal ellátogattunk a Horvátországi Zeljavába. Európa legnagyobb katonai, földalatti légibázisát tekintettük meg...
A kínai óriás népszerű USB-s wi-fi ismétlője, erősítője (ki hogy hívja) járt nálunk tesztelésre. Az eszköz bármilyen routerrel működik, nemcsak a Xiaomi saját routereivel, ezért sokaknak jó választás lehet. Nézzük, hogy muzsikált.        ..
A rengeteg lájkból úgy tűnik, hogy még mindig kedvelitek az olcsó Xiaomi cuccok ajánlóját, így ebben a hónapban is összeszedtük a legjobb tíz kütyüt...
Női 100 pillangó, előfutam olyan versenyzőkkel, akik a klasszikus olimpiai eszményt testesítik meg, nem fognak nyerni semmit, csak a részvételért jöttek, meg hogy a hazájukat képviseljék. Köztük egy 18 éves szír menekült lány, Yusra Mardini, aki elmenekült Damaszkuszból, majd Törökországból átúszott…..
Ironhide 2016.08.07 11:36:29
@Timotiyong: Te nem vagy jól összerakva. Honnét szerzel infókat, hogy a 3. felet kihagyod, a szír felkelőket. Tudhatnád: oroszbarát Assad, szír felkelők, meg az ISIS. A szuper orosz támogatott Assadot majdnem isteníted, meg a vele együtt hős orosz katonákat. Tudod itt is voltak hős orosz katonák, akik 56-ban a magyarokat lőtték és gyilkolták. Most megint kell szeretni az oroszokat? Miért nem csatlakozunk akkor hozzá?
Egyébként meg sportműsor, közvetítés, és akkor azt illik jól csinálni, de itt ez nem megy.
Gondolom személyesen sok olyan sportolót ismersz akik fegyverrel harcolnak a hazájukért.
Én nem tudom milyen a helyzet, de csak sejtem, hogy harcolnak vagy sportolnak. A kettőt együtt kötve hiszem. De te nagy orosz barát, majd felvilágosítasz.
    A Magyar Kormánytisztviselői kar információs portálja megvilágosította az elmét.Életszerű táblázatban, a rögvalóból ellesett pillanatokon keresztül foglalta össze Monspart Sarolta világbajnok tájfutó és Fekete Krisztina dietetikus, körülbelül mennyi a kalóriaigénye egy hatfős családnak. A…..
Ironhide 2016.08.06 11:26:44
@törökmonika: Kérhetsz, meg is fogják ígérni...de csak ennyi. Aztán nincs reklamálás. :)
Ironhide 2016.08.06 11:28:26
@dunántúli gyerek: Arról szól, hogy dolgozni nem kell, csak segget nyalni. Ilyen család a mesében sincs.
Ironhide 2016.08.06 01:43:42
@Margó Kőrösy: Biztos előfogja írni és azt is, hogy kivel. :)
Blue Lemon Spaghetti carbonara 2016.06.20 09:14:16
Folytatjuk  a 'zacskós és üveges mártás alapok nélkül könnyebb' sorozatunkat, aminek első eleme a mézes csirke volt. A spaghetti carbonara alapnak nevezett ételport a boltban lehet kapni, 26 grammot 338 forintért. A gyártó így írja le a receptet: "a csíkokra vagy kockára vágott sonkát vajon…..
A magyar válogatott Európa-bajnoki szereplése politikai vitát is indított, a tízmillió szövetségi kapitány és miniszterelnök országában ez nem is lehetne másként. A Hajrá magyarok! buzdítással szemben Hajrá Ausztria! Hajrá Izland! felkiáltással drukkol az ellentábor, akik az Orbán-diktatúra…..
Ironhide 2016.06.17 19:09:09
@ka_TARZI_s: Ezt esetleg a magyar stadionbéli nézőszámok milyen kontextusban világítják meg?
Esetleg akkor minden foci eredményt így kéne tálalni, a nap 24 órájában.
Természetesen ez is spoileres lehet azoknak, akik még nem végezték ki a 3. évadot, úgyhogy csak óvatjával a hajtás után! (Óriásméret itt!) ..
A nagy sikerre való tekintettel folytatódik a kívánságműsor. A pártatlanság jegyében az Internet Explorer után most a Firefox jelszótárolási szokásait elemezzük ki - bár az iPhone magyarországi megjelenéséről és a Yahoo Messenger magyarításáról többen érdeklődtek, ezek…..