Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EvridzsDzsó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha harci gépről van szó, a fegyverzet teszi teljessé a képet. (Ezért is teljességgel értelmetlen bárminemű harci gépről beszélni - eleve nem létező, lejárt, elfogyott, de kifogással persze jól megtámogatott - fegyverzet híján). Mellette, függesztve, aztán még közel, de már leoldva, "dolgát végezve".…..
EvridzsDzsó 2022.03.17 16:00:33
Vicces, hogy ti tényleg azt hiszitek, hogy itt lesz még Rheinmetall gyár, miközben itt is toljátok ezerrel az oroszbarát narratívát és még mindig nem esik le nektek, hogy kettő február 24 óta üti egymást. Persze nem az számít, hogy ti toljátok ezt, hanem az, hogy a kormány is tolja, ez megy a közmédiában a kormányhoz köthető médiákban és egyelőre még viszonylag burkoltan, de a legfelsőbb szinteken is. Azt hiszitek, hogy a német, francia, amerikai, brit, olasz, stb.. nagykövetségek nem küldik ezeket az infókat haza? Azt hiszitek, hogy nem veszik észre, hogy hol áll valójában a magyar kormány ebben a háborúban? Hogy miközben a lehető legenyhébben elítélik az orosz megszállást, azért megy tovább a kikacsintás?

A német kormány a II. vh. óta először vesz részt fegyverszállítóként egy konfliktusban, ilyen szinten veszik komolyan ami most történik, ezek után komolyan gondoljátok, hogy majd tétlenül nézik, hogy német haditechnikát gyártó cég működjön egy olyan országban aminek a NATO-hoz való lojalitása finoman szólva is kérdéses? Ahol a kormány által kézivezérelt média az ellenség narratíváját tolja, miközben a kormány szinte minden NATO szintű együttműködéstől mereven elzárkózik (amíg ki nem lép)? Nemhogy gyár nem lesz itt, a már megrendelt technika se fog megérkezni, nemhogy az RM-től, de máshonnan se. Lehet majd venni T72-t, meg Mi24-et.

Békeidőben lehet játszani a hintapolitikát, háborúban meg az van, hogy aki nincs velünk az ellenünk van és úgy is lesz kezelve.

Lehet itt szurkolni az oroszoknak, a ti dolgotok (meg a kormányé), csak azt hinni, hogy ezzel egyidejűleg majd lehet maradni közben nyugaton is, mintha mi se történt volna az nagyon súlyos tévedés, mert ez már nem az a világ. Lehet, hogy ez most még nektek nem világos, de nyugi, nagyon hamar az lesz és a veszteséglistán még az RM gyár lesz a legkisebb tétel (Audi, Merci, BMW, stb.. lesz itt még mitől búcsút venni hamar).

Ne mondjátok majd, hogy senki nem szólt előre. :)